Це щось новеньке: зрадниця Ані Лорак раптово з’явилася у жовто-блакитному – у Мережі відреагували

Співачка Ані Лорак оприлюднила цікаву фотографію, де з'явилася в образі кольору українського прапора. Поруч був новий коханець та собака, але це вже мало кого цікавило.

Два з половиною роки уродженка України співачка Ані Лорак, яка обрала собі роль “голуба миру”, продовжує мовчати про війну. За це артистка отримує “бонуси” – вона продовжує давати концерти в РФ і регулярно з’являється там на федеральному телебаченні. Про все, що відбувається в житті, зрадниця Лорак докладно розповідає в Інстаграм.

Зрадниця Лорак раптово з'явилася у жовто-блакитному образі
Зрадниця Лорак раптово з’явилася у жовто-блакитному образі

Так, напередодні співачка побувала разом зі своїм новим коханим – іспанським інструктором з йоги Ісааком Віджрак в Баку, після чого в Мережі почали поширюватися чутки, що вони одружилися. Офіційних підтверджень Лорак та її коханець досі не дали, натомість вирішили порадувати свою публіку новими спільними фото під назвою “ніжність”, після чого у Мережі виникло багато питань.

Так, сьогодні, 13 серпня, у мікроблозі Лорак з’явився знімок, на якому вона разом із коханим та собакою позувала на тлі гарного пейзажу.

Зрадниця Лорак раптово з'явилася у жовто-блакитному образі
Зрадниця Лорак раптово з’явилася у жовто-блакитному образі

У Мережі відразу почали з’являтися шанувальники, які із захопленням говорили про їхнє кохання, проте кілька людей помітили, що в кадрі співачка постала в одязі кольору українського прапора.

“Жовто-блакитний одяг. Це щось нове”, “Це як би – натяк!”, “Жовто-блакитний колір, типу “перевзуємося”, “Ненабагато синьо жовтого?”,- писали в Мережі.

Ані Лорак поки що нічого не відповідала і, зважаючи на все, вже не відповість.

Нагадаємо, що коли почалася війна в Україні, Ані Лорак різко зникла. Як потім з’ясується співачка в цей момент перебувала у Дубаї (ОАЕ), де переховувалася від усіх. Довгий час Кароліна Куек, за порадою свого друга Філіпа Кіркорова, не виходила на зв’язок, а через кілька місяців з’явилася, як ні в чому небувало та дала велике інтерв’ю пропагандистці Олені Жигаловій для її каналу “Олена Блін”, де всіма силами уникала розмов про війну. Вона навіть не вимовила цього слова, а називала все, що відбувається – “відбулося те, що трапилося…”.

Схожі статті

Ахтем Сеітаблаєв назвав розмір своєї зарплатні, яку отримує на службі: відкладати – нічого з наголосом на і

Легендарний український режисер Ахтем Сеітаблаєв нині працює на державу й отримує державну зарплатню. Відкладати кошти актору просто не вдається — немає з чого.

Де зараз спільна дитина Володимира Кличка і Оксани Марченко: ви не знали, а вона – існує (ФОТО)

Оксана Марченко та Володимир Кличко хочуть, або ні, але є і будуть пов'язані на все життя однією дитиною. До того ж, навіть не своєю, а взагалі донькою іншого екс-політика.

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.