Зірка СТБ Надія Матвєєва змінила імідж і показала результат: 55-річна ведуча стала діловою бізнес-вумен

Ведуча телеканалу СТБ Надія Матвєєва презентувала себе в образі справжньої леді. Для осені вона обрала елегантний і діловий костюм із "нотками" романтики.

Відома всім зірка програми “Все буде добре” Надія Матвєєва змінила свій імідж. Вчора, 9 вересня, вона презентувала себе в образі ділової бізнес-вумен у темно-синьому костюмі. Свої нові світлини зірка виклала в своїх соцмережах.

Нині Надія Матвєєва схожа на пані, яка явно тримає якийсь бізнес, або працює десь начальником якогось управління в органах місцевого самоврядування. До свого темно-синього піджака без рукавів і також ж кольору прямих строгих штанів, вона підібрала білу кофтинку, яка чудово підходить для роботи в офісі. Кофта-сорочка має рукава три-четверті, прикриває абсолютно все до самої шиї і єдиний малюнок, який має, це ніжне і тонке зображення гілочки з дерева.

До свого образу Надя Матвєєва підібрала замшеві туфлі на широких і міцних підборах. А ще стильний годинник із ремінцем із натуральної шкіри. Не обійшлося і без жіночої сумки, більше офісного варіанту. Покласти в неї можна хіба що найважливіше: ключі від кабінетів і дому, телефон, гаманець і записник. Першими побачити знаменитість в новому образі мали можливість кияни, прості перехожі, які прогулювалися вулицями. Оскільки нову фотосессію Надія Матвєєва зробила “просто неба” в Києві. Уже на вулицях столиці можна побачити і сухе опале листя з дерев. Його також добре видно на світлинах ведучої. Зірка фотографувалася, як просто серед вулиці, так і на лавках у невеличких парках.

У коментарях до цього допису підписники Надії Матвєєвої зазначають, що її образ є просто ідеальним для цієї осені. Її костюм назвали красивим, діловим і з “нотками” романтики. Більшість читачів відмітили, що їй личить діловий костюм і в ньому вона виглядає просто неймовірно. Є фанати, які назвали Надію Матвєєву дуже елегантною і справжньою леді.

Схожі статті

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.

“Зводять з розуму”: шеф-кухар Євген Клопотенко пояснив, чому вирішив прийти на ринок та понюхати людей

Для чого ви ходите на ринки? Тільки не кажіть, що за покупкою продуктів. От шеф-кухар Євген Клопотенко відвідує їх, щоб понюхати людей. Але він пояснив таке своє нестандартне хобі.

Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце: Холостяку скаже “прощавай”?

Відомий український ведучий та зірка каналу СТБ Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце. Невже кар'єрі настав кінець?