Двоє синів, дві дружини і дві кохані у його палаті: 39-річна Тіна Кароль розкрила секрет покійного чоловіка

Таємниці чоловіка Тіни Кароль вийшла назовні лише після того, як співачка попрощалася з ним назавжди. У продюсера було двоє синів, двоє шлюбів і два кохання.

Своє особисте життя Тіна Кароль завжди намагалася ховати від публіки, яка проявляла і цікавість, і перманентний інтерес, і бажання подивитися на співачку під іншим кутом. Але врешті-решт деякі речі вийшли назовні. Коли Євген Огір захворів на рак, його стан був помітний неозброєним оком.

Чоловік сильно схуд, був блідим, але, не дивлячись на все, продовжував посміхатися і не давав своїй дружині вішати носа.

Тіна Кароль розкрила секрет покійного чоловіка

39-річна Тіна Кароль похизувалася успіхами своєї нової пісні
Тіна Кароль розкрила секрет покійного чоловіка

Своє лікування він продовжував у німецькій лікарні. Звичайно, артистка не розповідала нікому, що її благовірному стає все гірше, і навряд він зможе впоратися з тим, що випало на його долю. Він вже залишив після себе не тільки талановиту дружину-виконавицю, яка змогла продовжувати будувати кар’єру, але й двох прекрасних синів. Старший хлопчик народився поза шлюбом від жінки, імені якої Тіна ніколи не називала.

Після смерті Євгена у пресі навіть з’являлися новини про те, що сім’я хлопчика претендує на спадок. Тіна розповіла в інтерв’ю, що вони налагодили дану проблему, а також зізналася, що виявляється її покійний чоловік мав досвід розлучення, і розстався зі своєю попередньою обраницею через те, що вона хотіла будувати кар’єру, а не сім’ю.

Попри це, він забажав побачити її перед смертю, а тому в останні дні свого життя він мав можливість побачити двох дорогих йому жінок в одній палаті.

Продюсер залишив справжню пустоту після своєї смерті. Його дружина та син роками вчилися жити без нього, і таки змогли хочаб трохи вилікувати свої серця від горя. З тих пір ціна нічого не розповідає про себе та свій шлях. Своє розбите серце вона вклала у творчість, яка зробила її суперзіркою, а душу сховала якнайдалі від тих, хто так сильно волів в неї влізти.

Молодший син Євгена тим часом навчається у Великобританії, а про долю старшого нічого невідомо, адже сім’я веде непублічний образ життя.

Схожі статті

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.

“Зводять з розуму”: шеф-кухар Євген Клопотенко пояснив, чому вирішив прийти на ринок та понюхати людей

Для чого ви ходите на ринки? Тільки не кажіть, що за покупкою продуктів. От шеф-кухар Євген Клопотенко відвідує їх, щоб понюхати людей. Але він пояснив таке своє нестандартне хобі.

Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце: Холостяку скаже “прощавай”?

Відомий український ведучий та зірка каналу СТБ Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце. Невже кар'єрі настав кінець?

Мейкап, фотошоп чи надлишок філерів? Подивіться і не засмучуйтеся: як виглядає обличчя Ані Лорак в 45

Останнім часом зовнішність співачки-зрадниці піддається сильній критиці через надмірне захоплення пластики, фотошопом та макіяжем. Як виглядає Ані Лорак у свої 45 років.