Причесаний та ошатний: у Мережі з’явилося свіже фото Олега Винника з красивою жінкою – “Все ще попереду”

Засновниця фан-клубу Олега Винника Валерія Барон оприлюднила свіже фото артиста, на якому його просто не впізнати. Як змінився співак після раптового повернення до українського шоу-бізнесу.

Місяць тому співак Олег Вінник, який понад два роки відсиджувався у Німеччині, оголосив про своє повернення до українського шоу-бізнесу. Першою цю новину повідомила засновниця та керівниця його фан-клубу Валерія Барон. Однак замість радісних коментарів на артиста обрушився шквал критики не лише від слухачів, а й від зіркових колег.

Після цього Олег Винник записав кілька онлайн повідомлень, а також з’явився в ефірі програми Олексія Суханова “Говорить вся Україна”, де йому були задані гострі питання, на які він так і не зміг відповісти. Весь цей час за артиста продовжувала віддуватися Валерія Барон, яка щосили намагалася обілити репутацію співака, що помітно похитнулася.

Олег Винник пояснив причину свого загадкового зникнення
Олег Винник пояснив причину свого загадкового зникнення

Так, днями у мікроблозі найвідданішої фанатки Олега Винника з’явилося свіже фото, на якому вона позувала разом зі своїм кумиром. Зважаючи на все, знімок було зроблено напередодні під час її візиту до Берліна. У кадрі співак позував у блакитній сорочці із сонцезахисними окулярами. Його волосся було розчесане і акуратно зібране в хвіст. Доповнили образ прикраси на шиї та зап’ясті. Валерія на зустрічі з кумиром з’явилася у стильній вільній сукні, з гарним укладанням та макіяжем.

У Мережі з'явилося свіже фото Олега Винника з красивою жінкою
У Мережі з’явилося свіже фото Олега Винника з красивою жінкою

У коментарі до фото Валерія Барон повідомила, що у неї із Винником відбулася “важлива зустріч”, під час якої вони обговорили багато важливих питань. Зважаючи на все, вони стосувалися творчості та майбутніх планів.

“Все ще попереду …”, – написала віддана прихильниця.

Зазначимо, що Олег Винник виїхав із України у перші дні війни. Разом зі Таїсією Сватко артист перетинав кордон у машині дружини колишнього продюсера Олександра Горбенка. Пара прибула до Німеччини, де мали квартиру, в якій й проживають донині. Про те, як виглядає житло Народного артиста України, можна побачити на відео, яке він записував напередодні виходу нової пісні “Мої люди”.

Олег Винник з'явився в онлайні та звернувся до публіки
Олег Винник з’явився в онлайні та звернувся до публіки
Олег Винник розвів справжній город на балконі у Німеччині
Олег Винник розвів справжній город на балконі у Німеччині

 

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.