Нарешті досягли бажаного разом: Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко покинули Україну – за ними будуть сумувати

Стало відомо, що українські артисти Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко виїхали за кордон. Пара перелетіла через океан і засвітилася у Сполучених Штатах Америки.

Нещодавно стало відомо, що зіркова пара артистів – музикант Арсен Мірзоян разом зі своєю дружиною співачкою Антоніною Матвієнко зібрали валізи та виїхали за кордон. Вже за кілька днів знаменитості постили фотографії з Америки. Як з’ясувалося пізніше, подружжя вирушило до США не просто так, а щоб провести тур на підтримку України.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко покинули Україну
Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко покинули Україну

Щоправда, між виступами парочка знаходила час для романтичних прогулянок. Так, напередодні Тоня Матвієнко оприлюднила фотографію, на якій разом із Арсеном позувала на тлі Капітолія у Вашингтоні. Для прогулянки містом пара вибрала дуже стильні образи. Мірзоян навіть одягнув футболку з патріотичним принтом.

Стильні Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян засвітилися у Вашингтоні
Стильні Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян засвітилися у Вашингтоні

Нагадаємо, що останні два з половиною роки для Арсена та Антоніни видалися непростими. Після початку повномасштабного вторгнення артистка, як і багато українок, разом із дітьми екстрено виїхала за кордон. У цей час почали з’являтися перші чутки про розлучення пари. Подружжю навіть довелося виступити зі спростуванням. У розмові з журналістами Матвієнко, яка на той момент перебувала у Великій Британії, зізналася, що, незважаючи на деякі труднощі, її стосунки з чоловіком стали лише міцнішими.

Тоня Матвієнко розповіла про реальні стосунки з Арсеном Мірзояном
Тоня Матвієнко розповіла про реальні стосунки з Арсеном Мірзояном

Пізніше Тоня повернулася до України і разом із Арсеном почала виступати на благодійних концертах. 2023 року сім’ю наздогнала ще одна трагедія – померла мама Антоніни легендарна українська співачка Ніна Матвієнко. Новина про смерть співачки шокувала українців, адже мало хто знав, що знаменита артистка останнім часом боролася з онкологією.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає після смерті матері

Сім’я тяжко переживала втрату. Особливо Тоня, яка кілька місяців не могла отямитися і навіть перервала свою концертну діяльність. Арсен, як справжній чоловік, підтримував дружину у скрутний момент і всіляко допомагав повернутися їй до звичного способу життя.

Сьогодні графік артистів заповнено концертами. Після повернення зі США вже заплановано нові виступи, кошти яких підуть на допомогу ЗСУ.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.