Переможниця “МастерШеф” та Вова Ярославський готові допомогти потрапити кулінарам на шоу через свої зв’язки

Тисячі кулінарів мріють про участь на "МастерШеф". Але туди так складно потрапити! Звісно, якщо у вас немає корисних знайомств, якими можна обзавестися завдяки Ярославському та Валерії Матрохіній.

Новий 14 сезон “МастерШеф” вийшов на екрани менше ніж місяць тому. За цей час глядачі ще не встигли добре познайомитися з учасниками, а інтрига щодо можливого переможця та навіть імен суперфіналістів наразі є максимальною. Але автори проєкту уже відзняли усі епізоди та навіть змонтували більшість з них. Тому вони вже думають про майбутнє. А одночасно з ними планувати та мріяти можуть й кулінари-аматори, які хочуть потрапити у 15 сезон.

Саме так, підготовка до нього уже розпочалася. Тому, якщо ви мрієте про участь у шоу, варто якомога швидше хапатися за своє місце. Як? Відповідь на питання дає найсуворіший суддя “МастерШеф” Володимир Ярославський. Ви можете написати одному з журналістів СТБ, які відповідають за набір на кулінарне шоу, або самостійно заповнити анкету.

Володимир приводить у приклад Ольгу Мартиновську, яка свого часу наважилася піти на шоу та здійснила свою мрію. І сьогодні вона сама є частиною команди, яка створює “МастерШеф”. Можливо, відправивши анкету сьогодні, колись і ви станете на суддівське місце.

Але чому набір людей проводиться так рано? Невже сезони будуть випускати практично без перерви? Зовсім ні, це є звичайною практикою. Охочих потрапити на проєкт завжди багато. І спершу журналістам “МастерШеф” потрібно зібрати всі заявки, обробити їх, визначити серед кандидатів найбільш достойних, а далі готувати все для знімання кастингу.

Одночасно з цим потрібно продумати конкурси та розпланувати знімальний процес епізодів. Тому на екранах 15 сезон з’явиться не раніше січня, а ймовірніше доведеться зачекати до лютого. Але час, коли можна подати анкету для участі, є досить обмеженим. Тому, якщо ви чекали знаку, то його вам дає переможниця 12 сезону Валерія Матрохіна!

Валерія Матрохіна дала підписникам контакт людини, яка може допомогти потрапити у 15 сезон
Валерія Матрохіна дала підписникам контакт людини, яка може допомогти потрапити у 15 сезон

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.