Більше 10 років тому? Потап розповів правду про таємний роман з Настею Каменських – Горова йому довіряла

Спочатку Потап і Каменських терпіти одне одного не могли, проте спільний проєкт та час, який вони проводили разом, поступово змінили їхні стосунки.

Відоме українське подружжя Потапа та Насті Каменських починали будувати свої стосунки не на позитивній ноті. У далекому минулому, артисти зустрілися, аби спробувати побудувати успішну кар’єру. Тоді, ще жоден з них не міг завоювати прихильність слухачів.

Спочатку дует здавався їм відверто невдалою ідеєю. Але провал їх, як сольних виконавців змусив пару спробувати записати спільний трек, попри взаємну неприязнь. Хто ж знав, що цей вимушений жест, стане для зірок справжнім відкриттям, яке принесе їм успіх.

Проте, чим успішніший був дует, тим більше вони сварилися. Усмішки на концертах та здавалося б щира взаємодія, за кулісами перетворювалися на гучні сварки та скандали. З часом, вони змогли присмирити свій гонор та знайти спільну мову. А шанувальники вже пліткували про можливий роман пари.

Потап розповів, коли почалися їх стосунки з Каменських
Потап розповів, коли почалися їх стосунки з Каменських

Почалося все з 2012 року, тоді мережею прокотилася чутка про їх “не робочі” стосунки. Але зірки все спростовували. Щобільше, Потап був одружений з Горовою, та і Каменських мала стосунки.

Зрозуміло все стало вже наступного року, поки майбутнє подружжя застукали на спільному відпочинку на Кубі. Ніжні обійми та палкі поцілунки змогли зайняти представники ЗМІ, які вдало опинилися у потрібному місці, у потрібний час.

Потап розповів, коли почалися їх стосунки з Каменських
Потап розповів, коли почалися їх стосунки з Каменських

Навіть після цього, артисти відхрещувалися від роману та заперечували все, про що писали журналісти. Проте, через декілька років, Потап розлучився з дружиною, а шанувальники відразу зрозуміли, що причиною такого рішення стала молода виконавиця.

Наразі, пара 5 років у шлюбі. Проте, мережею вже ширяться чутки про їхнє можливе розлучення. Поговорюють, причиною є те, що у репера з’явилася коханка. Ба більше, ця жінка була найкращою подругою співачки.

Схожі статті

Де зараз спільна дитина Володимира Кличка і Оксани Марченко: ви не знали, а вона – існує (ФОТО)

Оксана Марченко та Володимир Кличко хочуть, або ні, але є і будуть пов'язані на все життя однією дитиною. До того ж, навіть не своєю, а взагалі донькою іншого екс-політика.

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.

Неймовірні хвилі та кадри на Дніпрі: 7-річний син Юрія Горбунова став професіоналом із серфінгу

Катя Осадча та її 7-річний син Іван продовжують дивувати українців своїми досягненнями з серфінгу на Дніпрі. Вони "стоять" на дошці так, що хвилі здіймаються вище них самих.