45-річну Машу Єфросиніну викликали до школи через сина: вчителям байдуже, що у Сашка мама-телезірка

Маша Єфросиніна вже за пів дня мала виклик до школи через сина, безліч зйомок та опік на руці. Ще зірка поспілкувалася зі співачкою, яка вразила її крутою відвертістю.

Сталева і міцна жінка з “яйцями”, яка стала легендарною телеведучою, журналісткою та авторкою проєктів на “YouTube” Маша Єфросиніна розповіла, що її викликали в школу. Про це вона повідомила в своїй stories у соцмережі Instagram.

За її словами, вчора на її годиннику було лише 14:00, а до цього часу вона вже встигла зробити собі опік на руці, “подружитися” з йогою (пробувала нове заняття), відзняти інтеграції і отримати виклик до школи. Про всі свої учорашні пригоди зірка розповіла зробивши опис на своїй новій світлині. Вчора її день минув у максимально діловому стилі та образі.

Для вчорашнього навантаженого дня Маша Єфросиніна обрала темно-бордову сорочку, поверх неї — білу строгу жіночу жилетку. На додачу помітно, що знаменитість дуже добре “освіжила” свою зачіску — підстриглася і випрямила локони “праскою” для волосся. Їй дуже пасує. Свій образ вона завершила ще й одягнувши світло-коричневі окуляри з міцною чорною оправою. Фото зірка зробила за кермом авто.

Машу Єфросиніну викликали до школи через сина
Машу Єфросиніну викликали до школи через сина

Маша Єфросиніна також повідомила, що вчора у неї було дуже багато зйомок, інтерв’ю й відповідно, цікавих людей офлайн. Всі зйомки були дуже різноманітними, але всі вони присвячувалися жінкам України. Вже незабаром прихильники сталевої жінки зможуть побачити матеріали, які в першу чергу не байдужі для самої неї. Одне з інтерв’ю у неї було з жінкою, яка є видатною у всьому світовому медійному просторі. Але сам день закінчився записом інтерв’ю з популярною співачкою в Україні MamaRika (35-річною Анастасією Середою). Співачка неабияк зачепила серце Єфросиніної своєю відвертістю.

Телеведуча зазначила, що знає Настю ще з часів “Фабрики зірок” і що вона завжди здавалася такою легкою, енергійною та усміхненою. А ось на майданчику під час зйомок проєкту “Екзамен” все змінилося. MamaRika стала уособленням всіх жінок у середині яких щось надломилося. У першу чергу, у зв’язку і протягом тих подій, які почалися в нашій країні з 24 лютого 2022 року. Найстрашніше, що вона нічого не може з цим зробити. Це і звинувачування себе, і ненависть до самої себе, до свого тіла і декілька різних розладів.

“Мати сьогодні таку силу піти на відвертість — це прямо дуже круто”, – підкреслила Маша Єфросиніна.

Схожі статті

Катя Осадча розповіла, що робити, якщо не знаєш, що одягнути по погоді: зірка показала образ на всі випадки

Катя Осадча знає, що потрібно одягнути, коли "немає чого вдягнути", а також, як знаходити час суто на себе. Для цього в зірки є свої особисті лайфхаки.

Вони були на межі розлучення: Матвієнко та Мірзоян зачарували відео з прогулянки – дуже стильна парочка

Зараз навіть складно повірити, що два роки тому ця закохана парочка - Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко були на межі розлучення. Зате сьогодні їхній шлюб міцніший, ніж будь-коли.

Раніше викликали захоплення, а тепер сміх: Висоцька, Потап та інші зірки, чиї ролики стали “легендами”

Проходить час і ті знаменитості, які колись викликали у багатьох захоплення, зараз виглядають у нинішньому контексті вельми дивно і навіть викликають сміх.

Вікторія Булітко чи Яна Глущенко: хто з зірок “Дизель шоу” отримує більше компліментів – цих жінок люблять

Вікторія Булітко та Яна Глущенко – дві красуні, яких обожнюють українці. Але кого з них публіка насправді любить набагато більше? Усі деталі в нашій статті.

Як живе донька Ольги Сумської у Москві: Тоня Паперна вийшла на зв’язок у капелюсі та ковбойських сапогах

Старша донька Ольги Сумської зараз рідко з'являється у Мережі та намагається не світитися на публіці. Як живе Антоніна Паперна у Москві? Чим займається та чи планує повертатися в Україну?

А-ля француженка: 47-річна Лідія Таран вразила новою модною стрижкою – ще коротше, ніж у дочки-підлітка

Зірка телеканалу 1+1 Лідія Таран вирішила кардинально змінити імідж і зробила нову стильну стрижку, яка виглядає коротшою, ніж будь-коли. До цього знаменитість носила лише довге волосся.