“Зверхність та інтерес тільки до…”: правда про поведінку Потапа на Голосі вразила навіть його підопічних

Екс-учасник "Голосу країни" Олексій Діброва розповів про поведінку Потапа на шоу "Голос країни", яка вразила навіть його підопічних. Що робив продюсер, коли в нього щось не виходило?

Участь Потапа на шоу Голос країни була вельми успішною, адже головною причиною його запрошення була відомість та популярність. Суддя не став легендарним тренером і його підопічні не добилися визначних висот. Тим не менш, у тандемі з Тіною Король та Даном Баланом рейтинги були просто шаленими. І не дарма!

Екс-учасник “Голосу країни” Діброва розповів про поведінку Потапа на шоу

Потап показав, як виглядає його життя в Арабських Еміратах
Олексій Діброва розповів про поведінку Потапа на шоу

Але далеко не всі розділяють цей позитивний досвід. Адже за кулісами відбувалося дещо інше.

За словами Олексія Діброви, в нього залишилися негативні враження від наставництва продюсера. Зокрема він поскаржився на зверхність Потапа та його невміння виходити з кризових ситуацій. Також він нагадав, як Потап знімав штани на сцені в Москві, що колись спричинило чималий скандал в Україні, і підставило під великий сумнів репутацію його дуету з Настею Каменських.

Тоді поговорювали про Олексія, як можливого зрадника, що стоїть на одному рівні з Ані Лорак.

“Він ще тоді проявляв зарозумілість та інтерес тільки до своєї персони, – зізнався в своєму коментарі екс-учасник “Голосу” Олексій. – Більше займався тим, як заробити, як досягти певних висот, а коли чогось не вистачало – знімав штани на російських каналах”

Примітно, що пізніше стало відомо про його невдалі контракти з іншими артистами. Після втечі зірки почали зʼявлятися коментарі, в яких інші виконавці говорили про невиконання Потапом його обовʼязків.

Зірка не відреагував на інтервʼю його екс-вокалістки Євгенії Гордої чи всім відомої Ассоль, яка нібито також мала отримати послуги від його лейблу.

В свою чергу Надя Дорофєєва обрала собі в якості продюсера Ірину Горову. Коли лейбл розпався, вона залишилася з нею, а Потап займався лише Настею Каменських. Також вельми цікаво, що Ірина Горова вирішила відхреститися від зв’язку з Олексієм, тільки-но їхній бізнес пішов на дно, і заявила, що їх нічого не об’єднує, окрім сина.

Схожі статті

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.

Неймовірні хвилі та кадри на Дніпрі: 7-річний син Юрія Горбунова став професіоналом із серфінгу

Катя Осадча та її 7-річний син Іван продовжують дивувати українців своїми досягненнями з серфінгу на Дніпрі. Вони "стоять" на дошці так, що хвилі здіймаються вище них самих.

2 пари джинсів та спідниць, жакети та модне взуття: Каменських зібрала ідеальний гардероб – все прикрила

Співачка Настя Каменська готується до нового сезону і вже встигла поповнити свій гардероб кількома стильними речами, які ідеально підкреслили не лише фігуру, а й бунтарський характер зірки.

Катя Осадча розповіла, що робити, якщо не знаєш, що одягнути по погоді: зірка показала образ на всі випадки

Катя Осадча знає, що потрібно одягнути, коли "немає чого вдягнути", а також, як знаходити час суто на себе. Для цього в зірки є свої особисті лайфхаки.