Немає жодної пісні без співавторства Кацуріна: Надя Дорофєєва розповіла, як новий чоловік перевершив Дантеса

Надя Дорофєєва випустила новий альбом разом із своїм коханим чоловіком ресторатором Мішею Кацуріним. Говорить, що це лише перший крок до її великих мрій і глобальні події лише попереду!

Популярна співачка Надя Дорофєєва, яка розлучилася зі співаком Володимиром Дантесом, і почала жити разом із ресторатором і музикантом Мішею Кацуріним, випустила новий пісенний альбом “Heartbeat”. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Ця робота стала для співачки справжньою віддушиною, а саме написання пісень врятувало її від всіх тих негативних подій, які нині відбуваються в нашій країні.

Під час роботи над цим альбомом зірка не відвідувала піар-заходи і не надавала пресі ніяких інтерв’ю. Замість того всього вона просто поринула у музику. Таке сталося в її житті вперше. Вона була зосереджена лише тільки на своїй справі, яка допомогла їй вивільнитися. Надя Дорофєєва підкреслила, що вона дуже сильно вдячна своїм батькам за те, що вони вірили в неї і надали їй абсолютно все для того, щоб вона могла стати тією, ким є зараз. Співачка підкреслила, що батьки надали їй навіть більше, ніж абсолютно все. Вона дуже сподівається на те, що не підвела їх.

За словами Наді Дорофєєвої, у цьому новому альбомі немає жодної пісні без авторства її теперішнього коханого чоловіка Міши Кацуріна. Він є не лише успішним ресторатором, а й займається музикою. Пісні в цьому альбомі вони з Надею творили разом. Про самого Кацуріна зірка говорить, що він є її великим коханням і головним співавтором взагалі її життя, а навіть не те, що пісень! Вона дуже вдячна долі за те, що вони зустрілися. Також вона публічно зізналася Міші Кацуріному у безмежній любові до нього.

Звернулася співачка й до своїх прихильників. Вона просить всіх, кому цікава її творчість, послухати пісні з її нового альбому вже цієї ночі. Додала, що це не просто пісні, це цілі маленькі історії. Вмикати її музику вона просить якомога гучніше, щоб кожен її прихильник мав можливість познайомитися з нею якомога ближче. Заінтригувала співачка й тим, що цей альбом, а також пісні в ньому є лише першим кроком до її великих мрій. Вона обіцяє, що це лише початок.

Схожі статті

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.

Неймовірні хвилі та кадри на Дніпрі: 7-річний син Юрія Горбунова став професіоналом із серфінгу

Катя Осадча та її 7-річний син Іван продовжують дивувати українців своїми досягненнями з серфінгу на Дніпрі. Вони "стоять" на дошці так, що хвилі здіймаються вище них самих.

2 пари джинсів та спідниць, жакети та модне взуття: Каменських зібрала ідеальний гардероб – все прикрила

Співачка Настя Каменська готується до нового сезону і вже встигла поповнити свій гардероб кількома стильними речами, які ідеально підкреслили не лише фігуру, а й бунтарський характер зірки.

Катя Осадча розповіла, що робити, якщо не знаєш, що одягнути по погоді: зірка показала образ на всі випадки

Катя Осадча знає, що потрібно одягнути, коли "немає чого вдягнути", а також, як знаходити час суто на себе. Для цього в зірки є свої особисті лайфхаки.

Вони були на межі розлучення: Матвієнко та Мірзоян зачарували відео з прогулянки – дуже стильна парочка

Зараз навіть складно повірити, що два роки тому ця закохана парочка - Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко були на межі розлучення. Зате сьогодні їхній шлюб міцніший, ніж будь-коли.