Ніс та губи, як у Кароль, одяг, як у всіх: як виглядає молода дружина Віктора Павліка після “покращення”

Вже майже 2 роки молода дружина Віктора Павліка активно займається покращенням своєї зовнішності. У результаті 30-річну Катю Репяхову стали порівнювати з Тіною Кароль.

В останні два роки молода дружина Віктора Павліка блогерка та бізнес-леді Катя Репяхова вкладає багато сил та коштів на покращення своєї зовнішності. Почалося все з нешкідливих процедур корекції форми губ за допомогою гіалуронової кислоти, після чого Віктор Палвік був дещо збентежений. Потім Катерина стала вдаватися до радикальніших заходів і вирушила до пластичного хірурга, який повністю змінив їй форму носа і зробив виразне підборіддя. За рік після операції вже можна було побачити остаточний результат. Шанувальники були в захваті і стали порівнювати Репяхову з Тіною Кароль.

Дружину Віктора Павліка порівняли з Тіною Кароль
Дружину Віктора Павліка порівняли з Тіною Кароль

Однак на цьому Катя не зупинилася і вже через деякий час зробила уколи ботокса, щоб вирішити проблему з мімічними зморшками в зоні чола, міжбров’я і позбудеться “гусячих лапок” кута очей.

Як виглядає молода дружина Віктора Павліка після покращення
Як виглядає молода дружина Віктора Павліка після покращення

Потім дружина Павліка знову переробила губи за новою технологією, після чого вони стали ідеально симетричними. Після корекції обличчя Катя взялася за свій стиль і додала до гардероба багато трендових речей, які раніше ніколи не носила.

Дружина Віктора Павліка не натішиться новим носом та підборіддям
Дружина Віктора Павліка не натішиться новим носом та підборіддям

Так, напередодні у миркоблозі дружини Павліка з’явилися нові фотографії, на яких 30-річна Репяхова продемонструвала себе у всій красі. У кадрі Катерина з’явилася у стильній джинсовій спідниці із шортами внизу та білій футболці. Доповнили образ трендові чоботи-козаки із бежевої замші.

На одному з фото Катерина показала своє обличчя поблизу, де чітко видно мімічні зморшки навколо очей, які, на всі старання Каті, нікуди не поділися. Це зовсім не псувало її обличчя.

Як виглядає молода дружина Віктора Павліка після покращення
Як виглядає молода дружина Віктора Павліка після покращення

Нагадаємо, що в одному з інтерв’ю Катерина Репяхова зізналася, що її 58-річному чоловікові Віктору Павліку для того, щоб відповідати молодій дружині, також не завадило б омолодитися. На думку Каті, співаку необхідно зробити підтяжку обличчя за допомогою уколів краси та оновити шевелюру. Артисту навіть пропонували провести процедуру з пересадки волосся бартером, проте він не погодився і, на думку Репяхової, навряд чи колись погодиться.

Схожі статті

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.

Неймовірні хвилі та кадри на Дніпрі: 7-річний син Юрія Горбунова став професіоналом із серфінгу

Катя Осадча та її 7-річний син Іван продовжують дивувати українців своїми досягненнями з серфінгу на Дніпрі. Вони "стоять" на дошці так, що хвилі здіймаються вище них самих.

2 пари джинсів та спідниць, жакети та модне взуття: Каменських зібрала ідеальний гардероб – все прикрила

Співачка Настя Каменська готується до нового сезону і вже встигла поповнити свій гардероб кількома стильними речами, які ідеально підкреслили не лише фігуру, а й бунтарський характер зірки.

Катя Осадча розповіла, що робити, якщо не знаєш, що одягнути по погоді: зірка показала образ на всі випадки

Катя Осадча знає, що потрібно одягнути, коли "немає чого вдягнути", а також, як знаходити час суто на себе. Для цього в зірки є свої особисті лайфхаки.

Вони були на межі розлучення: Матвієнко та Мірзоян зачарували відео з прогулянки – дуже стильна парочка

Зараз навіть складно повірити, що два роки тому ця закохана парочка - Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко були на межі розлучення. Зате сьогодні їхній шлюб міцніший, ніж будь-коли.