Твій “МастерШеф” – одна бутафорія: у будинку Ектора Хіменес-Браво побачили жінку, яку знає вся країна

Жінка, яка прийшла до судді проєкту "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво, залишиться в нього на цілий тиждень. Весь цей час вона їстиме курячі крильця від самого Ектора.

До будинку українського шеф-кухаря колумбійського походження, бізнесмена та судді проєкту “МастерШеф” Ектора Хіменес-Браво заявився популярний блогер Максим Ткачов, який дуже часто грає роль жінки. Він прийшов до Ектора, коли той збирався приготувати курячі крильця. Блогер заявив, що шеф-кухар дуже довго відкривав йому двері, ніби банку з горошком, а також повідомив, що хоче спробувати з’їсти приготовлені ним курячі “крілички” (як говорить сам Ектор), бо його “МастерШеф” то одна бутафорія. Побачити як все це відбувалося можна на відео, яке Ектор Хіменес-Браво виклав на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

“Хоч спробую твої “крілічки”, – повідомив Максим Ткачов.

Приготувати такі ж самі гарні та соковиті курячі “крілічки” від Ектора Хіменес-Браво можна маючи 500 грам курячих крилець, 50 мл соєвого соусу, 50 мл соусу теріякі, перець, сіль, по одній чайній ложці паприки та сухого часнику, дві столові ложки крохмалю та одне яйце. Далі необхідно взяти це м’ясо, вимити його, нарізати та скласти в глибоку миску (щоб було зручно маринувати). Туди слід додати вище перераховані соуси, спеції та все ретельно перемішати. Потім додати крохмаль, вбити туди яйце, і все ще раз дуже добре перемішати. Смажити курячі крильця краще всього на добре розігрітій пательні (олію на пательню додавати зовсім трішки). Готовими крильця вважатимуться тоді, коли м’ясо візьметься “золотою скоринкою”.

 

За словами Ектора Хіменес-Браво, курячі крильця, що приготовлені саме за таким рецептом, будуть дуже соковитими та хрусткими. А спеції подарують неабиякий приємний аромат. Самому ж шеф-кухарю не сподобалося інше: жіночка, яка явилася до нього додому, вирішила по жити в нього цілий тиждень. Також їй дуже сподобалися курячі “крілічки” від Ектора, тому він готуватиме їй таке м’ясо ще не один раз.

Схожі статті

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.

Неймовірні хвилі та кадри на Дніпрі: 7-річний син Юрія Горбунова став професіоналом із серфінгу

Катя Осадча та її 7-річний син Іван продовжують дивувати українців своїми досягненнями з серфінгу на Дніпрі. Вони "стоять" на дошці так, що хвилі здіймаються вище них самих.

2 пари джинсів та спідниць, жакети та модне взуття: Каменських зібрала ідеальний гардероб – все прикрила

Співачка Настя Каменська готується до нового сезону і вже встигла поповнити свій гардероб кількома стильними речами, які ідеально підкреслили не лише фігуру, а й бунтарський характер зірки.

Катя Осадча розповіла, що робити, якщо не знаєш, що одягнути по погоді: зірка показала образ на всі випадки

Катя Осадча знає, що потрібно одягнути, коли "немає чого вдягнути", а також, як знаходити час суто на себе. Для цього в зірки є свої особисті лайфхаки.