А-ля француженка: 47-річна Лідія Таран вразила новою модною стрижкою – ще коротше, ніж у дочки-підлітка

Зірка телеканалу 1+1 Лідія Таран вирішила кардинально змінити імідж і зробила нову стильну стрижку, яка виглядає коротшою, ніж будь-коли. До цього знаменитість носила лише довге волосся.

Довгі роки роботи на телебаченні зірка каналу 1+1 Лідія Таран не змінювала стрижку і завжди носила довге волосся, яке фарбувала у красивий відтінок блонда. Багатьом телеглядачам вона й запам’яталася своїми стильними образами та бездоганною зачіскою. У коментарях під знімками, які з’являлися в Інстаграмі, її часто називали “наша українська красуня”. Так могло б і продовжуватися, якби не настало 24 лютого 2022 року.

Лідія Таран вразила новою модною стрижкою
Лідія Таран вразила новою модною стрижкою

Після початку повномасштабного вторгнення, Лідія, як і багато українських мам, прийняла рішення рятувати свою дитину і екстрено виїхала за кордон. Вже понад два роки Таран разом із дочкою-підлітком від Андрія Доманського живе у Франції і, зважаючи на все, повертатися поки не збирається.

За цей час Лідія встигла влаштувати своє життя – вона продовжує записувати репортажі для 1+1, а також з’являється в ефірі місцевого телеканалу та навіть встигла здобути диплом спеціаліста в одному з французьких Університетів. У свою чергу 16-річна Василина ходить до французького ліцею та продовжує навчання в українській онлайн-школі і вже повністю адаптувалася до нової реальності.

Зірка 1+1 Лідія Таран показала, як виглядає зараз у Франції
Зірка 1+1 Лідія Таран показала, як виглядає зараз у Франції

Зазначимо, що життя у Франції відобразилося і на зовнішності мами та доньки. На третій рік життя за кордоном телезірка зважилася на кардинальні зміни та зробила нову стрижку каре. Такої короткої зачіски Лідія ще не мала. Вперше вона засвітилася з новою зачіскою під час свого останнього приїзду до Києва.

46-річна Лідія Таран кардинально змінила стрижк
46-річна Лідія Таран кардинально змінила стрижку

Також можна розглянути стрижку на фото, яке було зроблено трохи згодом у Франції, коли знаменитість проводила дочка-підлітка до ліцею. У кадрі Лідія з’явилася у картатий жакеті та повністю без макіяжу. Доповнили образ ведучої стильні окуляри та нова модна стрижка. Василина з’явилася в кадрі у світлій шовковій спідниці з ніжним квітковим принтом, чорній футболці та білих кросівках. На відміну від мами, дівчина зробила макіяж – підвела стрілки та нафарбувала стрілки.

Лідія Таран вразила новою модною стрижкою
Лідія Таран вразила новою модною стрижкою

До речі, обидві виглядали як справжні француженки.

Схожі статті

Де зараз спільна дитина Володимира Кличка і Оксани Марченко: ви не знали, а вона – існує (ФОТО)

Оксана Марченко та Володимир Кличко хочуть, або ні, але є і будуть пов'язані на все життя однією дитиною. До того ж, навіть не своєю, а взагалі донькою іншого екс-політика.

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.

Неймовірні хвилі та кадри на Дніпрі: 7-річний син Юрія Горбунова став професіоналом із серфінгу

Катя Осадча та її 7-річний син Іван продовжують дивувати українців своїми досягненнями з серфінгу на Дніпрі. Вони "стоять" на дошці так, що хвилі здіймаються вище них самих.