Катя Осадча розповіла, що робити, якщо не знаєш, що одягнути по погоді: зірка показала образ на всі випадки

Катя Осадча знає, що потрібно одягнути, коли "немає чого вдягнути", а також, як знаходити час суто на себе. Для цього в зірки є свої особисті лайфхаки.

Українська журналістка, ведуча програм “Світське життя”, “Голос країни” та “Голос діти” на телеканалі “1+1” Катя Осадча показала, що робити, коли не знаєш, що слід одягнути “по погоді”. З цією проблемою і цим питанням можуть стикатися навіть зірки українського шоу-бізнесу. Але вони не засмучуються і просто знаходять рішення. На думку Каті Осадчої, на такий варіант завжди можна одягнути і це завжди буде актуально — чорна ділова жилетка та чорні штани під неї. У такому “костюмі” нині буде не холодно і не жарко. До того ж, він чудово підійде для роботи в офісі й загалом для вирішення буденних справ у місті.

Цього разу до свого образу Катя Осадча додала дуже багато різноманітних дорогоцінних прикрас. Насамперед, це дуже і дуже масивне та коротке кольє для шиї (ланцюжок має зчеплене плетіння). Два інших кольє зірка одягнула більш довших і за товщиною куди менших (тоненьких). Свій образ вона довершила великими світло-чорними окулярами (мають легку прозорість, не затемнені). Своє волосся вона зібрала “гульку”, а з макіяжу нанесла легкий блиск малинового кольору. Свою світлину зірка зробила в салоні автомобіля. Її діловий стиль відповідає її лакшері автомобілю.

Катя Осадча показала, що робити, якщо не знаєш, що одягнути по погоді
Катя Осадча показала, що робити, якщо не знаєш, що одягнути по погоді

За словами Каті Осадчої, вона завжди виділяє час на себе і приділяє час собі. А решту питань вирішує декількома своїми особистими лайфхаками. У першу чергу, вона ніколи не намагається зробити все і одразу. Причина — це заздалегідь програшний варіант. Бо якщо хапатися одразу за все, буде просто безлад і не вийде нічого. Наступне, що слід робити, це розставляти задачі відповідно до їхніх пріоритетів. Зірка виділяє три задачі і ставить собі за мету виконати їх в першу чергу.

Крім цього, якщо щось було відкладено на завтра, то це щось необхідно буде знову розставити в межах пріоритетності. Якщо ці справи випадуть знов, тоді потрібно проводити аналіз того, чому так стається і чому ці справи відпадають. Імовірніше всього, що вони вже не є такими важливими, якщо просто відкидаються і відпадають.

Схожі статті

Де зараз спільна дитина Володимира Кличка і Оксани Марченко: ви не знали, а вона – існує (ФОТО)

Оксана Марченко та Володимир Кличко хочуть, або ні, але є і будуть пов'язані на все життя однією дитиною. До того ж, навіть не своєю, а взагалі донькою іншого екс-політика.

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.

Неймовірні хвилі та кадри на Дніпрі: 7-річний син Юрія Горбунова став професіоналом із серфінгу

Катя Осадча та її 7-річний син Іван продовжують дивувати українців своїми досягненнями з серфінгу на Дніпрі. Вони "стоять" на дошці так, що хвилі здіймаються вище них самих.