Закохалися в звичайних жінок: Віктор Павлік, Віталій Козловський, Сергій Притула одружилися не із зірками

Для справжнього кохання зовсім не важлива професія та статус. Ці українські знаменитості створили міцні та щасливі родини із звичайними дівчатами, які були дуже далекі від зіркової тусовки.

Зірки шоубізнесу часто створюють сім’ї з колегами і одружуються з красивими успішними жінками зі своєї зіркової тусовки. Однак є категорія знаменитостей, обранцями яких стали звичайні жінки, які до цього ніколи не стикалися з камерами та увагою ЗМІ.

Віктор Павлік

Катерина Репяхова показала першу спільну світлину з Павліком
Катерина Репяхова показала першу спільну світлину з Павліком

Коли Віктор Павлік вперше зустрів Катю Репяхову після концерту, то навіть не міг припустити, що ця юна дівчина, яка молодша на 29 років, стане його четвертою дружиною. Завдяки щасливому випадку пара оселилася в одному готелі, де і відбулася їхня друга доленосна зустріч. Співак заговорив із шанувальницею і, як згадує Репяхова, запропонував їй її нагодувати у найближчому кафе. Молода дівчина, яка багато років була шанувальницею таланту артиста, не стала змарнувати свій шанс і погодилася. Так почався їхній “таємний роман”, який тривав кілька років. Вже пізніше Репяхова стала концертним директором артиста, а згодом і його офіційною дружиною. Сьогодні Катерина відома блогерка, бізнеследі, чиє ім’я миготить у таблоїдах частіше, ніж ім’я знаменитого чоловіка.

Віталій Козловський

Дружина Віталія Козловського показала ще одного його сина
Дружина Віталія Козловського показала ще одного його сина

Співак Віталій Козловський ніколи не афішував особисте життя і завжди тримав його за сімома замками, тому новина про одруження артиста стала для багатьох несподіванкою. Хоча артисту приписували багато романів з відомими красунями з шоубізнесу, за дружину він узяв звичайнісіньку жінку, яка багато років займалася його піаром і ніколи не світилася з ним поруч. Як з’ясувалося пізніше, дружину Козловського звати Юлія Бакуменко. На момент офіційного розпису у 2023 році жінка вже була вагітна.

Сергій Притула

Сергій Притула привітав кохану дружину з річницею весілля
Сергій Притула привітав кохану дружину з річницею весілля

Друга дружина Сергія Притули Катерина Сопельник працювала продюсером на “Новому каналі” та спілкувалася зі знаменитим ведучим лише по роботі. Однак, коли перший шлюб шоумена розпався, між парою зав’язався бурхливий роман, який вони ретельно приховували до самого весілля. У 2015 році Сергій та Катерина офіційно одружилися.

Схожі статті

“Вибач, тато, що так”: на могилі Григорія Чапкіса за три роки після смерті встановили пам’ятник, але є нюанс

Спадкоємець Григорія Чапкіс через 3 роки вшанував пам'ять свого батька. Однак, є нюанс, який серйозно вразив публіку. Усі деталі в нашому матеріалі.

Як змінилося життя Камалії після розлучення з мільярдером Захуром через молоду жінку – не все так і погано

Після розлучення з британським мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром життя співачки Камалії кардинально змінилося, але не в матеріальному плані.

“Він у боргах”: важке становище Олега Винника вийшло назовні і більше не таємниця – збанкрутував

Не так давно Олег Винник повернувся на естраду, але його непросте становище вийшло назовні і більше не таємниця. Що відбувається з життям артиста?

Леся Нікітюк показала силует чоловіка, який увірвався в її життя та холодильник: як виглядає щасливчик

Леся Нікітюк показала фото чоловіка, який живе у неї вдома і по-трохи поїдає запаси їжі з її холодильника. Уже відомо, що він точно дуже і дуже молодий.

Тіна Кароль несподівано відреагувала на хейт через свій “невдалий” образ на концерті – без зайвих слів

Образ Тіни Кароль на концерті став предметом для жартів у Мережі. Що так не сподобалось шанувальникам? За що ще "лають" артистку останнім часом?

Злата Огнєвіч показала 70-річного батька, який нещодавно подолав 2000 метрів у горах: піднявся на гору Афон

Злата Огнєвіч оприлюднила в stories свого батька, який здолав величезний піший маршрут в горах у Греції. Також вона показала, як саме виглядає її батько в 70 років.