Суддя “МастерШеф” Володимир Ярославський пішов до бабусь на ринок: зірка влаштував свято продавчиням

Володимир Ярославський є суддею "МастерШеф", який славиться складністю приготування своїх рецептів. Багато хто пробував робити таке вдома, але у більшості випадків все виходило шкереберть.

Український шеф-кухар, керівник і співвласник кількох ресторанів, а також суддя кулінарного шоу-проєкту “МастерШеф” Володимир Ярославський вразив усіх жіночок на одному з продуктових ринків. Він сходив на недільну ярмарку, бо дуже любить гуляти ринками, роздивлятися, обирати і купувати продукти. Свою гастрономічну прогулянку він сфотографував і виклав в своїй stories у соцмережі Instagram.

Володимир Ярославський показав, як він обирає яблука. По одній штучці складає у целофановий кульочок. А ці яблука продає мила добра жіночка-пенсіонерка, яка явно не очікувала того, що до неї може прийти сам суддя проєкту “МастерШеф”. Все це неабияк сподобалося українцям, які в цей час також перебували на ринку.

Володимир Ярославський показав, яку купував гарбузи на ринку
Володимир Ярославський показав, як купував гарбузи на ринку

Дуже довго головний кулінар країни обирав на ринку гарбузи. Він обрав таку “точку”, де їх дуже і дуже багато. Жіночка-брюнетка, яка побачила суддю “МастерШеф” була чомусь абсолютно не здивована, але дуже щаслива, що в неї саме такий покупець. Володимир Ярославський славиться своїм умінням, але його рецепти не для простих людей. Приготувати їх потрібно ще вміти і змогти. І щоб розібратися в них потрібні сили та час. Наприклад, його відомий рецепт “Біф Веллінгтон та інжир фламбе”. Більш простими словами, це вирізка яловичини з “інжиром фламбе”, але щоб те все приготувати необхідна велика кількість інгредієнтів. І зрозуміти, як то все зробити.

Щодо рецептів Володимира Ярославського, його підписники пишуть, що на те, як він готує ці шедеври можна дивитися безкінечно, а от приготувати таке самим, то ще потрібно вчитися. Багато хто так пробував, так вдома сам ледь не спалив квартиру. Жартома навіть лишають коментарі про те, що потрібно нести вогнегасник, бо це справжня “пожежа”. Хтось не проти прийти до такого кухаря на побачення, щоб по їсти такі шедеври.

“Це дуже підняло планку чоловікам, які запрошують до дому на побачення”, – написав один із фанів судді “МастерШеф”.

Схожі статті

Що пов’язує Дмитра Коляденка та Ірину Білик, крім котлет? Найекстравагатніша парочка українського шоубізу

У Мережі знову говорять про возз'єднання колишнього подружжя – співачки Ірини Білик та хореографа Дмитра Коляденка. Цю пару пов'язує дуже багато і не тільки минулі спогади.

“Вибач, тато, що так”: на могилі Григорія Чапкіса за три роки після смерті встановили пам’ятник, але є нюанс

Спадкоємець Григорія Чапкіс через 3 роки вшанував пам'ять свого батька. Однак, є нюанс, який серйозно вразив публіку. Усі деталі в нашому матеріалі.

Як змінилося життя Камалії після розлучення з мільярдером Захуром через молоду жінку – не все так і погано

Після розлучення з британським мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром життя співачки Камалії кардинально змінилося, але не в матеріальному плані.

“Він у боргах”: важке становище Олега Винника вийшло назовні і більше не таємниця – збанкрутував

Не так давно Олег Винник повернувся на естраду, але його непросте становище вийшло назовні і більше не таємниця. Що відбувається з життям артиста?

Леся Нікітюк показала силует чоловіка, який увірвався в її життя та холодильник: як виглядає щасливчик

Леся Нікітюк показала фото чоловіка, який живе у неї вдома і по-трохи поїдає запаси їжі з її холодильника. Уже відомо, що він точно дуже і дуже молодий.

Тіна Кароль несподівано відреагувала на хейт через свій “невдалий” образ на концерті – без зайвих слів

Образ Тіни Кароль на концерті став предметом для жартів у Мережі. Що так не сподобалось шанувальникам? За що ще "лають" артистку останнім часом?