40-річний Юрій Ткач розповів про проблеми у шлюбі та заговорив про розлучення: “Дійшли практично до дна”

40-річний український гуморист Юрій Ткач розповів про негаразди у своєму шлюбі та заговорив про його завершення. Чи дійсно пара дійшла до логічного фіналу?

Популярний український гуморист Юрій Ткач вже багато років транслює в соціальній мережі щасливе сімейне життя. Однак, картинка не завжди відповідає дійсності. Так сталося і в його випадку.

Шанувальники спостерігали за тим, як благовірна гумориста захищала його під час гучного скандалу, коли він виступав на корпоративі у відомих закарпатських юнаків з кримінальною історією. Жінка не ховала своїх емоцій і ставала щитом перед своїм обранцем, коли підписники навалювалися на нього з критикою. Так само вона не дозволяла подібної поведінки і зірка.

Але як виявилося, саме в той період у пари могли бути серйозні проблеми.

Юрій Ткач вперше розповів про серйозні проблеми в шлюбі

Юрій Ткач зізнався, скільки коштують його блатні
Юрій Ткач вперше розповів про серйозні проблеми в шлюбі

Про це нещодавно Юрій Ткач розповів у відвертому інтерв’ю. Але зізнався, що в них до розлучення не дійшло, а під час таких негараздів на допомогу приходять різні практики та візити до психотерапевта.

“У кожної сім’ї є свої моменти, свої кризи в житті, через одну з таких ми… Я не скажу, що це було глобально. До розлучення не дійшло! Накопичилися питання, проблеми, замовчування проблем. Тут важливо зберегти, зберегти і ще раз зберегти. Усе для цього згодиться”, – вразив зізнанням популярний комік.

Однак, Юрій не став вдаватися у деталі і не розповів, що саме стало причиною конфліктів, і так само не розкрив секрет збереження стосунків, залишивши все в таємниці.

Варто відзначити, що разом з Юлією Юрій Ткач у шлюбі вже 9 років. Пара виховує дочку Єлизавету, але зізнавалася, що планується друге поповнення. Щасливих новин поки що не надходило, але цілком можливо незабаром публіка почує хороші новини.

Схожі статті

“Вибач, тато, що так”: на могилі Григорія Чапкіса за три роки після смерті встановили пам’ятник, але є нюанс

Спадкоємець Григорія Чапкіс через 3 роки вшанував пам'ять свого батька. Однак, є нюанс, який серйозно вразив публіку. Усі деталі в нашому матеріалі.

Як змінилося життя Камалії після розлучення з мільярдером Захуром через молоду жінку – не все так і погано

Після розлучення з британським мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром життя співачки Камалії кардинально змінилося, але не в матеріальному плані.

“Він у боргах”: важке становище Олега Винника вийшло назовні і більше не таємниця – збанкрутував

Не так давно Олег Винник повернувся на естраду, але його непросте становище вийшло назовні і більше не таємниця. Що відбувається з життям артиста?

Леся Нікітюк показала силует чоловіка, який увірвався в її життя та холодильник: як виглядає щасливчик

Леся Нікітюк показала фото чоловіка, який живе у неї вдома і по-трохи поїдає запаси їжі з її холодильника. Уже відомо, що він точно дуже і дуже молодий.

Тіна Кароль несподівано відреагувала на хейт через свій “невдалий” образ на концерті – без зайвих слів

Образ Тіни Кароль на концерті став предметом для жартів у Мережі. Що так не сподобалось шанувальникам? За що ще "лають" артистку останнім часом?

Злата Огнєвіч показала 70-річного батька, який нещодавно подолав 2000 метрів у горах: піднявся на гору Афон

Злата Огнєвіч оприлюднила в stories свого батька, який здолав величезний піший маршрут в горах у Греції. Також вона показала, як саме виглядає її батько в 70 років.