Лесю Нікітюк побачили на Хмельницькому базарі: зірка була без макіяжу і виглядала, як звичайна жінка

Леся Нікітюк шукала на базарі чоловічі шкарпетки по три штуки в парі, до того ж, двосторонні. А ще намагалася розрахуватися за них телефоном. І все це на ринку!

Одна з найпозитивніших телеведучих України Леся Нікітюк відправилася на Хмельницький базар, щоб придбати чоловічі речі. Це вона захотіла зробити не для свого чоловіка, а для водія, який знімався в її тревел-програмі нашої країни “Lе (Ле) маршрутка”. У першу чергу для цього водія телеведуча шукала такі шкарпетки, які в парі продаються по три штуки. Причина, після прання одна шкарпетка постійно губиться, а так був би вдома запасний якийсь (мається на увазі була б запасна шкарпетка). Про все це Леся Нікітюк і її товариш розповіли у відео reels, яке вона виклала на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Продавчиня до якої підійшла Леся, щоб купити ті самі по три шкарпетки в парі, не розгубилася. Вона заявила їм, що може їй ще шкарпетки по штучно продавати. І вона запропонувала їм купити сірі, або чорні шкарпетки. Утім, зірки знов “загнули” і запитали, чи часом двосторонніх шкарпеток не продають, щоб з одного боку був чорний колір, а з іншого сірий. Також виявилося, що у водія програми “Lе (Ле) маршрутка” 36 розмір ноги. Чоловічі шкарпетки йому потрібні саме такого розміру.

 

Розрахуватися за шкарпетки на ринку Леся Нікітюк також вирішила телефоном. Цим вона досить сильно здивувала продавчиню. Вона не розуміла, куди Леся хоче прикласти той телефон, до її лобу чи як то повинно бути. Зірка пояснила, що зараз усе можна зробити: мобільний телефон будь-якої продавчині з легкістю перетвориться на цілий платіжний термінал. Для цього необхідно встановити спеціальний додаток. За допомогою цього знаменитість розрахувалася за шкарпетки на базарі карткою.

Схожі статті

Такої медичної сестри ви ще не бачили: Христина Соловій показала, як з розмаху робить укол чоловіку (Фото)

Христина Соловій публічно показала, що вона вміє робити чоловікам, коли залишається з ними один на один у квартирі. Для початку зірка бере і розмахується здалеку. А потім...

Куди зник чоловік Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього: Локотко розстався не тільки з минулим

Куди прдівся чоловік Ольги Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього, адже Володимир Локотко попрощався не тільки з минулим. Деталі в статті.

Нова дружина Остапчука вийшла за нього заміж, бо не встигла за 2 секунди вигадати відмовку: “Я дуже дивна”

Катерина Остапчук визнає, що має проблеми з фантазією. Це стало основною причиною її зустрічей із Володимиром Остапчуком. А вже далі і самого одруження з ним.

У мережі показали фото вагітної Марічки Падалко: носить під серцем дитя від свого коханого чоловіка (ФОТО)

За час роботи на телебаченні Марічка Падалко встигла народити трьох дітей. Коли зірка 1+1 дізналася про свою третю вагітність, то була трохи збентежена.

Що пов’язує Дмитра Коляденка та Ірину Білик, крім котлет? Найекстравагатніша парочка українського шоубізу

У Мережі знову говорять про возз'єднання колишнього подружжя – співачки Ірини Білик та хореографа Дмитра Коляденка. Цю пару пов'язує дуже багато і не тільки минулі спогади.

“Вибач, тато, що так”: на могилі Григорія Чапкіса за три роки після смерті встановили пам’ятник, але є нюанс

Спадкоємець Григорія Чапкіс через 3 роки вшанував пам'ять свого батька. Однак, є нюанс, який серйозно вразив публіку. Усі деталі в нашому матеріалі.