Нова дружина Остапчука вийшла за нього заміж, бо не встигла за 2 секунди вигадати відмовку: “Я дуже дивна”

Катерина Остапчук визнає, що має проблеми з фантазією. Це стало основною причиною її зустрічей із Володимиром Остапчуком. А вже далі і самого одруження з ним.

Третя дружина Володимира Остапчука, 24-річна Катерина Остапчук, розповіла про те, як вона просто не встигла придумати відмовку для того, аби не піти на побачення. І саме тому, сталося все так, що вона вийшла заміж за шоумена. Про все це Катя Остапчук розповіла у своєму дописі на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

За словами Катерини Остапчук, після першого побачення шоумен їй зателефонував першим і запросив піти разом випити каву. Але іти на другу зустріч Катя не хотіла. У неї було всього лише дві секунди, щоб придумати відмовку, щоб нікуди не іти. Все, що їй спало на думку, це сказати, що вона не п’є каву зранку. І це була одна з найцікавіших ситуацій, оскільки, коли саме, як не зранку люди п’ють каву. Тоді Володимир Остапчук повідомив їй, що добре. Коли ж вони все таки зустрілися (на вечерю), він сказав, що вона дуже дивна дівчина. Причина, бо саме зранку таки каву і п’ють.

Нині, Катя Остапчук сама про себе говорить, що у неї є певні проблеми з фантазією. Насамперед, ще тоді вона не змогла “відмазатися” від вечері з Володимиром Остапчуком. І ось так вони живуть разом уже цілих два роки. Допис із цією історією неабияк сподобався підписникам Каті та самого шоумена. У коментарях до нього люди пишуть, що вони дійсно дуже класна пара: гарні, милі, успішні й просто чудові. Їм усі бажають щастя, довгих років життя, тепла та любові.

 

Як відомо, наразі Катерина Остапчук уже вагітна від Володимира і вже зовсім незабаром народить йому дитину. Пара проживає в одному з містечок у Київській області у приватному котеджі. До Києва вони щоденно добираються автівкою. Свого майбутнього сина вони вже назвали Тимофієм. Катерина Остапчук активно готується до народження дитини: облаштовує кімнату, купує одяг та всі необхідні речі, а ще обирає для себе двох нянь. Саме так! У них вдома слідкувати за новонародженою дитиною будуть одразу дві няні: одна буде з дитиною вдень, а інша — вночі. Тому, складнощі з материнством у Катерини Остапчук будуть найменшими.

Схожі статті

Такої медичної сестри ви ще не бачили: Христина Соловій показала, як з розмаху робить укол чоловіку (Фото)

Христина Соловій публічно показала, що вона вміє робити чоловікам, коли залишається з ними один на один у квартирі. Для початку зірка бере і розмахується здалеку. А потім...

Куди зник чоловік Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього: Локотко розстався не тільки з минулим

Куди прдівся чоловік Ольги Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього, адже Володимир Локотко попрощався не тільки з минулим. Деталі в статті.

У мережі показали фото вагітної Марічки Падалко: носить під серцем дитя від свого коханого чоловіка (ФОТО)

За час роботи на телебаченні Марічка Падалко встигла народити трьох дітей. Коли зірка 1+1 дізналася про свою третю вагітність, то була трохи збентежена.

Що пов’язує Дмитра Коляденка та Ірину Білик, крім котлет? Найекстравагатніша парочка українського шоубізу

У Мережі знову говорять про возз'єднання колишнього подружжя – співачки Ірини Білик та хореографа Дмитра Коляденка. Цю пару пов'язує дуже багато і не тільки минулі спогади.

“Вибач, тато, що так”: на могилі Григорія Чапкіса за три роки після смерті встановили пам’ятник, але є нюанс

Спадкоємець Григорія Чапкіс через 3 роки вшанував пам'ять свого батька. Однак, є нюанс, який серйозно вразив публіку. Усі деталі в нашому матеріалі.

Як змінилося життя Камалії після розлучення з мільярдером Захуром через молоду жінку – не все так і погано

Після розлучення з британським мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром життя співачки Камалії кардинально змінилося, але не в матеріальному плані.