Дуже красива пара: з’явилося перше спільне фото Тіни Кароль та її нового коханого, молодшого на 7 років

Днями стало відомо, що у 39-річної Тіни Кароль з'явився молодий коханий, а сьогодні в Мережі вже оприлюднили їхнє перше спільне фото. Більше не ховаються від папараці.

1 жовтня 2024 року скандальний блогер Богдан Беспалов повідомив у своєму ТГ-каналі, що серце Тіни Кароль більше не вільне. Начебто, у знаменитої української співачки з’явився новий коханий. Також журналіст розкрив цікаві деталі про загадкового молодого чоловіка.

Так стало відомо, що його звуть Юрій Арошидзе. За національністю він наполовину грузин по батькові, а мама його українка. Коханий співачки дитинство та юність провів у Білорусії і навіть відслужив там в армії. Нині чоловікові 32 роки, він понад 16 років мешкає в Америці, але дуже часто приїжджає у справах в Україну.

У Мережі розповіли про нового молодого коханого Тіни Кароль
У Мережі розповіли про нового молодого коханого Тіни Кароль

Річ у тому, що коханий Кароль є президентом компанії, яка спеціалізується на виготовленні сучасних протезів, а також займається реабілітацією українських військових у США. Блогер стверджує, що молодий чоловік дуже “зачарований” популярною артисткою і на доказ своїх слів оприлюднила фотографії з інстаграму “коханих”, які були зроблені в тому самому місці одночасно.

У Мережі розповіли про нового молодого коханого Тіни Кароль
У Мережі розповіли про нового молодого коханого Тіни Кароль

А сьогодні Богдан оприлюднив перше спільне селфі 39-річної Тіни Кароль та 32-річного Юрія Арошидзе. У кадрі парочка позувала на тлі стелажів. Тіна стояла попереду в джинсовому плащі, чоловік був одягнений у діловий чорний костюм. Обидва були дуже щасливими.

Блогер показав спільне фото Тіни Кароль та її молодого коханого
Блогер показав спільне фото Тіни Кароль та її молодого коханого

Нагадаємо, що 11 років тому Тіна Кароль втратила чоловіка. Продюсер Євген Огір помер після боротьби з онкологією у 2013 році. За цей час артистці приписували багато романів як з колегами з шоубізнесу, так і з впливовими олігархами, але співачка завжди стверджувала, що її серце навіки належить лише одному чоловікові – покійному чоловікові. Відомо, що у її будинку під Києвом досі є кабінет, де зберігаються речі Євгена Огіра.

Схожі статті

Євген Клопотенко показав, як правильно смажити картоплю: більшість українців досі не знають ці 3 правила

Євген Клопотенко розповів чіткий алгоритм дій того, як правильно смажити картоплю, щоб вона вийшла ідеальною. Не врахував лише того, що українці люблять сало більше за будь-яку оливкову олію.

Ольга Цибульська заявила, що вона дуже лінива: зірка більше не приховує правди, як заробляє на життя

Ольга Цибульська вигадала для себе декілька лайфхаків проти ліні, які також можуть бути корисними й для всіх українців. Вона перша зірка шоубізу, яка чесно зізналася в своїх лінощах.

49-річний Святослав Вакарчук не може добитися бажаного від молодого артиста: “Сподіваюся, Ярик знайде час”

49-річний Святослав Вакарчук не може отримати бажаного від молодого артиста і зізнався, що це. Про Христину Соловій такого ніколи не розповідав.

Це не Аксельрод: Олена Мозгова показала людину, з якою їй дуже добре – не обійшлося без нецензурних слів

Продюсерка Олена Мозгова зворушливо звернулася до людини, яка дуже підтримує її останнім часом і стала для неї дуже близькою. Хто ця загадкова жінка?

Задувала свічки, їла тортик: зрадниця Лорак показала, як відзначала День народження у Москві без нареченого

Після повернення з Європи до Москви, співачка Ані Лорак знову зібрала святковий бенкет присвячений Дню народження, куди прийшли найближчі люди - всі, окрім нареченого та Кіркорова.

Риба чи м’ясо? Ірина Білик погодилася на вечерю з Дімою Коляденком: парі вже бажають кохання та нового щастя

Ірина Білик повідомила, що Дмитро Коляденко повернувся до неї з їжею. Зірка погодилася на вечерю з шоуменом і обирала між м'ясом та рибою. Знайомі почали бажати їм щастя.