Ольга Цибульська заявила, що вона дуже лінива: зірка більше не приховує правди, як заробляє на життя

Ольга Цибульська вигадала для себе декілька лайфхаків проти ліні, які також можуть бути корисними й для всіх українців. Вона перша зірка шоубізу, яка чесно зізналася в своїх лінощах.

38-річна українська співачка, телеведуча та авторка пісень Оля Цибульська публічно заявила про те, що вона страшенно лінива. Прямо так вона написала в своєму дописі на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Також, вона нарешті усвідомила одну “золоту” істину, що лінь, насправді, є проявом її внутрішньої дитини. В цьому стані вона навчилася писати пісні, книги, вести блог та навіть виступати перед тисячною аудиторією. І найголовніше, завдяки всьому цьому співачка перестала боятися критики.

За словами Олі Цибульської, вона не боїться осуду, бо їй просто лінь. Ще вона вигадала п’ять способів зробити лінощі друзями, щоб вони лише приносили користь, а не шкоду. Перше, що робить співачка, коли їй не хочеться нічого, це обіцяє собі нагороду за виконання якоїсь справи чи завдання. І не обманює себе. Якщо все зробила, то мусить не шкодувати для себе грошей, часу чи якихось ще ресурсів, і таки дати собі обіцяне.

Якщо справи взагалі кепські і лінь полонить Олю Цибульську, то вона знаходить людину, переважно навіть не знайому, і розповідає їй про свою ціль. А також, навіть може залучити цього незнайомця чи незнайомку до процесу досягнення цієї мети. Це вона робить для того, щоб в разі, якщо вона передумає і не за хоче щось робити, їй стало соромно. Тоді вона не матиме можливості викрутитися з цієї ситуації і буде змушена працювати на результат. І по-іншому вже ніяк.

 

Ще один лайфхак проти ліні від співачки — це говорити самій собі про те, що потрібно бути сміливою, брати і робити те, або інше. Хоча б, спробувати! А яким уже буде результат, то не важливо. Навіть, якщо не вийде, нічого страшного не станеться, життя триватиме і все буде нормально. Це знімає страх і надихає пірнати в процес розслаблено. Така “процедура” зніме страх і допоможе поринути в будь-яку справу розслаблено (без зайвих переживань).

Крім цього, Ольга Цибульська навчилася ставити перед собою дедлайни ліні. У прямому сенсі слова. Наприклад, лише 25 хвилин і все. Цей час вона по лінувалася, а далі мусить встати і піти робити свої справи. Любить співачка і фантазувати про те, і той час, коли їй нібито вже все вдалося зробити. Вона уявляє, як вона вже все зробила і святкує результат виконаної роботи. Такий процес фантазій також мотивує і стимулює її підніматися й починати вже щось робити, а не просто сидіти.

Схожі статті

Такої медичної сестри ви ще не бачили: Христина Соловій показала, як з розмаху робить укол чоловіку (Фото)

Христина Соловій публічно показала, що вона вміє робити чоловікам, коли залишається з ними один на один у квартирі. Для початку зірка бере і розмахується здалеку. А потім...

Куди зник чоловік Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього: Локотко розстався не тільки з минулим

Куди прдівся чоловік Ольги Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього, адже Володимир Локотко попрощався не тільки з минулим. Деталі в статті.

Нова дружина Остапчука вийшла за нього заміж, бо не встигла за 2 секунди вигадати відмовку: “Я дуже дивна”

Катерина Остапчук визнає, що має проблеми з фантазією. Це стало основною причиною її зустрічей із Володимиром Остапчуком. А вже далі і самого одруження з ним.

У мережі показали фото вагітної Марічки Падалко: носить під серцем дитя від свого коханого чоловіка (ФОТО)

За час роботи на телебаченні Марічка Падалко встигла народити трьох дітей. Коли зірка 1+1 дізналася про свою третю вагітність, то була трохи збентежена.

Що пов’язує Дмитра Коляденка та Ірину Білик, крім котлет? Найекстравагатніша парочка українського шоубізу

У Мережі знову говорять про возз'єднання колишнього подружжя – співачки Ірини Білик та хореографа Дмитра Коляденка. Цю пару пов'язує дуже багато і не тільки минулі спогади.

“Вибач, тато, що так”: на могилі Григорія Чапкіса за три роки після смерті встановили пам’ятник, але є нюанс

Спадкоємець Григорія Чапкіс через 3 роки вшанував пам'ять свого батька. Однак, є нюанс, який серйозно вразив публіку. Усі деталі в нашому матеріалі.