49-річний Святослав Вакарчук не може добитися бажаного від молодого артиста: “Сподіваюся, Ярик знайде час”

49-річний Святослав Вакарчук не може отримати бажаного від молодого артиста і зізнався, що це. Про Христину Соловій такого ніколи не розповідав.

Як відомо, Святослав Вакарчук давно займається продюсуванням та написанням пісень, які стали квітами на українській естраді у виконанні інших артистів. Усю сферу зірка знає досконало. І саме тому легше може встановити талант, побачити його потенціал та можливості.

Усю свою кар’єру Вакарчук поводився доволі закрито, але останнім часом взявся налагоджувати зв’язок з молодим поколінням. Можливо, артисти шукає собі нові проекти після розставання з Христиною Соловій, а можливо хоче передати якусь свою мудрість та любов до Батьківщини молодшим.

Святослав Вакарчук розповів про артиста, якого хоче бачити на концерті

Святослав Вакарчук зізнався, чому не дочекався народження доньки вдома
Святослав Вакарчук розповів про артиста, якого хоче бачити на концерті

Зокрема, нещодавно він відмітив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram молодого артиста, який йому прийшовся до душі, але зізнався, що зустрітися вони не можуть через те, що у хлопця дуже завантажений графік. Тим не менш, він висловив своє бажання зіграти з ним концерт і все ж таки мати можливість співпрацювати.

Подібних жестів від Святослава Вакарчука мало хто бачив на свою адресу, тому можна сказати, що юнаку вже всміхнулася доля. І хто знає, можливо з цього вийде щось більше.

Нагадуємо, нещодавно стало відомо про новий альбом гурту Океан Ельзи. На даний момент колектив займається активним промовутингом та розповідає слухачам про свіжі композиції, які вже є можливість послухати на різних платформах. Безумовно, продукт знову як ніколи якісний та достойний уваги. І тим паче, дуже очікуваний фанатами гурту, які давно не отримували такого подарунку від музикантів.

Цілком можливо, що на носі нові дуети, і Святослав Вакарчук знову створить черговий хіт. Адже зрозуміло, що музикант поки що не збирається відпочивати, а в його житті зʼявилася нова муза.

Схожі статті

“Вибач, тато, що так”: на могилі Григорія Чапкіса за три роки після смерті встановили пам’ятник, але є нюанс

Спадкоємець Григорія Чапкіс через 3 роки вшанував пам'ять свого батька. Однак, є нюанс, який серйозно вразив публіку. Усі деталі в нашому матеріалі.

Як змінилося життя Камалії після розлучення з мільярдером Захуром через молоду жінку – не все так і погано

Після розлучення з британським мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром життя співачки Камалії кардинально змінилося, але не в матеріальному плані.

“Він у боргах”: важке становище Олега Винника вийшло назовні і більше не таємниця – збанкрутував

Не так давно Олег Винник повернувся на естраду, але його непросте становище вийшло назовні і більше не таємниця. Що відбувається з життям артиста?

Леся Нікітюк показала силует чоловіка, який увірвався в її життя та холодильник: як виглядає щасливчик

Леся Нікітюк показала фото чоловіка, який живе у неї вдома і по-трохи поїдає запаси їжі з її холодильника. Уже відомо, що він точно дуже і дуже молодий.

Тіна Кароль несподівано відреагувала на хейт через свій “невдалий” образ на концерті – без зайвих слів

Образ Тіни Кароль на концерті став предметом для жартів у Мережі. Що так не сподобалось шанувальникам? За що ще "лають" артистку останнім часом?

Злата Огнєвіч показала 70-річного батька, який нещодавно подолав 2000 метрів у горах: піднявся на гору Афон

Злата Огнєвіч оприлюднила в stories свого батька, який здолав величезний піший маршрут в горах у Греції. Також вона показала, як саме виглядає її батько в 70 років.