Діти ведучого шоу “Холостяк” Григорія Решетніка розповіли, скільки грошей повинні заробляти жінки в Україні

Шоумен Григорій Решетнік виховує трьох синів. Уже зараз вони говорять про те, якими будуть їхні дружини, скільки вони зароблятимуть грошей та які подарунки вони планують дарувати своїм дамам.

Дружина незмінного ведучого романтичного шоу-проєкту “Холостяк” Григорія Решетніка, Христина Решетнік, повідомила, що її сини чітко відповіли на питання щодо того, скільки грошей повинна заробляти дівчина. Про це вона запитала у своїх двох синів: 7-річного Дмитра та трирічного Олександра. У найстаршого сина, 11-річного Івана, поки що такого не запитували. Все це Христина Решетнік записала у своєму відео reels і виклала його на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Середній син Решетників, Дмитро, вважає, що жінка повинна заробляти не якусь конкретну суму грошей, а просто менше за чоловіка. Христина запитала його, а чи набагато менше жінка повинна заробляти за чоловіка. Син відповів: “Ну, як сказати, в середньому”. І взагалі він вважає, що чоловік має більше заробляти і швидше купувати дружині те, що вона хотітиме. Також, на його думку, чоловік повинен дуже і дуже багато працювати.

Діти Григорія Решетніка розповіли, скільки повинна заробляти жінка
Діти Григорія Решетніка розповіли, скільки повинна заробляти жінка

А ось найменший син у родині шоумена, трирічний Сашко, чітко вирішив, що жінка має заробляти більше за чоловіка. При цьому, лежати вдома на дивані й відпочивати він не буде, він планує заробляти кошти разом із своєю дружиною. Але хоч його дружина й буде заробляти більше коштів за нього, Сашко постійно даруватиме своїй жінці дуже багато квітів, кросівки, футболки, штани.

Послухавши все це, Христина Решетнік заявила, що це супер і що все це хоче й вона сама. І вона була б рада бути дружиною такого кавалера, як її син Сашко. Сам же Григорій Решетнік повідомив, що теж був би радий, якби його син подарував своїй мамі все те, що він перерахував. Тоді б, цього не довелося робити самому шоумену.

Схожі статті

Вирішив, що краще бути чайлдфрі: 36-річний Володимир Дантес пояснив, чому діти не плануються

Володимир Дантес і Даша Кацуріна — чудова пара. Всі очікували, що скоро у них з'явиться спільна дитина. Але час йде, а малюка все немає. І зараз Дантес натякнув, що поповнення можна не чекати.

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.