Григорій Решетнік з дружиною поїхав за кордон і розкрив причину виїзду: стали батьками

Знаменитий український телеведучий Григорій Решетнік виїхав за кордон разом зі своєю дружиною і не став приховувати реальної причини цього рішення.

Відомий український ведучий Григорій Решетнік вже декілька років як багатодітний батько. Неодноразово з приводу цього зірка отримував питання, адже публіка цікавиться як знаменитість живе в нинішніх умовах, коли треба захищати Україну.

Але Григорій зайвий раз не нагадує про те, що в нього аж троє маленьких синів. Натомість, неодноразово йому діставалося за виїзд закордон. Далеко не всі українці високо оцінили його поїздки в Європу, хоча знаменитість одразу давав зворотній зв’язок після критики і пояснював, що має на це повне право.

І хоча зірка прекрасно знає про реакцію публіки на подорожі, все одно розповідає про них.

Григорій Решетнік розповів, чому поїхав за кордон з дружиною

Дружина Григорія Решетніка показала іншу сторону зіркового життя
Григорій Решетнік розповів, чому поїхав за кордон з дружиною

Зокрема, нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Григорій зізнався, що забрав дружину з України та виїхав, але не просто так. У пари була конкретна ціль. Вони стали батьками, та непростими батьками, а вінчальними!

Так, зірка зізнався, що на цей раз його поїздка несе зовсім не розважальний та не робочий характер, адже пара поїхала до друзів, які довірили їм важливо роль під час укладення релігійного шлюбу.

Ведучий опублікував кадри з події, на яких показався у класичному костюмі сірого кольору. Натомість його обраниця позувала на камеру у білій мінісукні та чорно-білих туфлях на підборах. Вінчання знаменитості з друзями відсвяткували у ресторані.

“Для нас дуже відповідально і велика честь стати вінчальними батьками наших друзів. Нехай вас оберігає Господь”, – написало подружжя.

Судячи з усього, зараз у Григорія є можливість порушити у невеличку відпустку, адже знімальний процес над романтичним реаліті завершився, а головний герой вибрав собі кохану.

Схожі статті

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.

55-річна Надія Матвєєва показала, що робить із кучерями, щоб вони не були як мочалка

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва має розкішну кучеряву шевелюру, з якою не так легко впорається у домашніх умовах, тому зірка звертається до допомоги фахівців.