Катерина Кухар вперше розповіла, чим заплатила, аби бути балериною: “Дві секунди на язику”

Катерина Кухар публічно розповіла, чим заплатила за те, аби зробити карʼєру в балеті та стати примою-балериною. На таке погодиться не кожна.

Катерина Кухар стала непросто найвідомішою балериною в Україні, але й вельми знаменита за її кордонами. Зірка відвідала найвіддаленіші куточки світу у рамках гастролей і впізнавана своєю технікою.

Із другим чоловіком Стояновим вона склала неперевершений тандем, який завжди приковував до себе погляд. Але на відміну від багатьох своїх колег Катерина завжди говорила про те, наскільки виснажливим та складним є шлях будь-якої балерини. Адже з раннього дитинства до неї ставляться такі вимоги, що дорослі жінки не змоглиб на це погодитися.

Мова не тільки про неймовірні фізичні навантаження, розтяжка крізь сльози, травми на ногах, але й мінімальне харчування, яке має допомогти майбутній балерині зберегти низьку увагу, а також строгий режим, від якого не можна відхилятися.

Катерина Кухар розповіла, через що пройшла заради професії балерини

Катерина Кухар показала, як виглядала до популярності
Катерина Кухар розповіла, через що пройшла заради професії балерини

Нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram архівні фотографії, у дописі до яких розповіла про те, через яке пекло вона проходила разом зі своїми колегами в дитинстві, коли кожен грам — це катастрофа.

Катерина Кухар розповіла, через що пройшла заради професії балерини. Скріншоти особистої сторінки зірки

“Дві секунди на язику – усе життя у ляшках”. Цей вислів знала кожна студентка хореографічного училища, де я навчалась. Кожен шматочок їжі підсвідомо оцінювався як загроза для фігури. Тоді ще панував культ надмірної худоби і було особливо прикро, коли викладачі порівнювали нашу зовнішність із Дженніфер Лопес. Зараз із посмішкою згадую, як тоді на очі наверталися сльози після таких зауважень і одразу і рот і холодильник закривались на замок”, — розповіла Катерина у своєму блозі.

Кухар довелося заплатити за майбутню кар’єру не тільки руками надмірних тренувань, але і відмовою від задоволення смачно поїсти.

Схожі статті

Цього футболіста хочуть Ксенія Мішина та Леся Нікітюк: він найдорожчий в історії і йому 23

Леся Нікітюк на відміну від Ксенії Мішиної вже не холостякує, але на інших чоловіків заглядають обоє - якому футболісту артистки поставили "лайк"?

Популярний телепроєкт змінює ведучого: а Неля Шовкопляс залишається в “Сніданку з 1+1”

Єгор Гордєєв є любителем мільйонів українок, які з неймовірним захопленням спостерігають за їхнім тандемом з Нелею Шовкопляс - невже цьому настав кінець? Телеведучий розповів про новий проєкт.

Викладачка вокалу, мама і артистка: чим сьогодні займається єдина донька Ніни Матвієнко

Співачка Тоня Матвієнко пережила і переживає досі складний період у зв'язку з тим, що не стало її легендарної мами, але ж чим співачка продовжує займатись?

Таїсія Миколаївна Повалій несподівано висловилася про Аллу Пугачову: “Ми всі ходимо під Богом”

Таїсія Повалій після багатьох місяців мовчання знову заговорила і на цей раз висловилася про Аллу Пугачову, яка покинула Москву та обрала Ізраїль

Володимир Дантес повністю вбрався в осінній образ: кучері під шапкою навіть в машині

36-річний Володимир Дантес, як і більшість українців, уже одягнув светр і шапку. Співак показав, який осінній образ обрав і як нині виглядає загалом.

Дружина Тімура Мірошниченка показала, як робить генеральне прибирання їх усиновлений син

Поки дружина знаменитого телеведучого Тімура Мірошниченка була за "старшу", їх 3-річний усиновлений син Марсель робив генеральне прибирання. У хлопчика добре все виходить.