Час теплих светрів: Лілія Ребрик показала, що носять найкрутіші модниці у всьому світі

Прийшов сезон теплих в'язаних светрів, тому час дізнатися, які моделі в тренді восени та взимку 2024 року і що носять найкрутіші модниці України та всього світу.

Осінь сезон теплих в’язаних светрів. Багато модниць вже встигли оновити свій гардероб стильними новинками і навіть продемонструвати їх. Відома телеведуча та актриса Лілія Ребрик, яка має відмінний смак та дуже уважно стежить за трендами, не виняток.

Так, днями в мікроблозі знаменитості з’явилися фотографії, на яких вона з’явилася в неймовірно красивому светрі-павутинці з об’ємними рукавами молочного кольору, який доповнила широкими джинсами блакитного кольору, білим топом і масивними кросівками в тон. Модель светра була виконана у стилі оверсайз, який сміливо можна назвати хітом осінньо-зимового сезону 2024 року.

Лілія Ребрик показала наймодніші светри 2024 року
Лілія Ребрик показала наймодніші светри 2024 року

У гардеробі знаменитості також можна зустріти моделі крупний в’язки з візерунками та регланом гумкою з високим коміром.

Лілія Ребрик показала наймодніші светри 2024 року
Лілія Ребрик показала наймодніші светри 2024 року

Перш ніж придбати в’язані светри цих моделей, стилісти радять уважно вивчити свій гардероб, щоб у комплектації з іншими речами светр не перетворив вас на даму невизначеного віку. Насамперед потрібно почати зі світлової гами, як це зробила Лілія Ребрик. Зверніть увагу, що знаменитість вибирає відтінки, які ідеально підкреслюють її колір волосся та шкіри. У 2024 році Ребрик віддає перевагу світлим кольорам, проте темні тони ніхто не скасовував.

Лілія Ребрик показала наймодніші светри 2024 року
Лілія Ребрик показала наймодніші светри 2024 року

Наприклад, нещодавно дизайнер Андре Тан розповів у своєму Інстаграм, що головним кольором осені 2024 року став насичений винний відтінок, який поєднує в собі елегантність і тепло. З ніжної гами, як і раніше, залишаються в трендах молочний, бежевий, білий або світло-сірий. Особливо ефектно виглядатиме, якщо весь образ побудований у світлих тонах. Також можна сміливо поєднувати світлі об’ємні светри з контрастними низом, тоді образ перейде з романтичного у вічну класику, яка ніколи не виходить із моди.

Схожі статті

Що лежить у старій косметичці Тіни Кароль: співачка показала, що завжди використовує

Огляд косметики Тіні Кароль, яку вона взяла з собою в тур Україною та використовує як для сценічного, так і для повсякденного макіяжу. Все найнеобхідніше у великому б'юті-боксі.

У жовтні, у червоному: молода дружина Комарова показала речі, якими поповнила осінній гардероб

Ведуча спортивних новин Олександра Кучеренка у минулому фотомодель та королева краси, тож точно знає як створити красивий образ та ефектно його подати.

Квітковий рай, Віденський ліс, Сафарі: найкрасивіші весілля 21-го століття – якими вони були?

Найпопулярнішими весіллями в світі стають церемонії, які влаштовують зірки. Але найкрасивіші проєкти залишаються без уваги. Які весілля стали легендами серед агентств та організаторів?

Віра Брежнєва показала ідеальний комплект для мандрівок: у будь-якій країні зійде за свою – хіти від 80-х

Після розлучення з Костянтином Меладзе життя Віри Брежнєвої заграло новими фарбами. Таке почуття, що більшість часу співачка подорожує з однієї країни в іншу.

Вони знову в тренді. 10 колись застарілих речей, які зараз – останній писк моди

Багато речей, які були модні в 70-ті, 80-ті та 90-ті несподівано повернулися в наше життя і їх вже складно не помітити. Якщо покопатись у старих валізах, то точно знайдете щось із цього списку.