Рибалка – не жіноча справа? Астаф’єва, Ласточкін та Огнєвіч розповіли про свої незвичні хобі

Українські знаменитості демонструють, що завжди можна знайти час для того, що дарує справжнє задоволення. Астаф'єва, Ласточкін та Огнєвіч розповіли про свої нестандартні хобі.

Українські зірки, попри щільний графік, все ж таки знаходять час для улюблених хобі. Їхні захоплення часто виявляються несподіваними, а іноді навіть незвичайними. Читайте далі, щоб дізнатися, чим займаються знаменитості у вільний час.

Ігор Ласточкін

Відомий гуморист Ігор Ласточкін знайшов себе у грі на укулеле. За його словами, це хобі не тільки розвиває моторику, але й покращує мовний апарат. Він регулярно вдосконалює свої навички та не планує зупинятися. Як каже актор, гра на цьому інструменті стала для нього справжньою медитацією.

Ігор Ласточкін розповів про своє захоплення
Ігор Ласточкін розповів про своє захоплення

Злата Огнєвіч

Несподіваним захопленням Злати Огнєвіч стали блошині ринки. Співачка зізнається, що полюбляє шукати унікальні речі, які зберігають дух минулого. Вона колекціонує олдскульні платівки, порцеляновий посуд та інші вінтажні дрібнички, які додають затишку її дому. Вона зізнається, що рано, чи пізно може втратити контроль над ситуацією, адже фактично не може пройти повз базару.

Злата Огнєвіч розповіла про своє хобі
Злата Огнєвіч розповіла про своє хобі

Даша Астаф’єва

Співачка обирає риболовлю замість звичних посиденьок у кафе з подругами. Вільний час вона часто проводить біля води з вудкою, насолоджуючись процесом ловлі карасів. Для неї це не просто спосіб відпочинку, а справжня можливість усамітнитися та відновити сили. Вона довела, що теза “риболовля для чоловіків” залишилася у далекому минулому.

Даша Астаф'єва розповіла про своє захоплення
Даша Астаф’єва розповіла про своє захоплення

Катерина Кухар

Відома балерина Катерина Кухар має пристрасть до флористики. Її любов до квітів бере початок ще з дитинства, коли вона спостерігала за тим, як її бабуся доглядала за домашніми фіалками. Тепер Катерина не може уявити свого дому без свіжих букетів, які часто отримує після концертів. Вона з радістю забирає їх додому, створюючи там атмосферу справжніх квіткових джунглів.

Катерина Кухар розповіла про своє хобі
Катерина Кухар розповіла про своє хобі

Схожі статті

Він залицявся, а вона впала у “френдзону”: що насправді було між Дорофєєвою і Позитивом

Надя Дорофєєва і Позитив працювали разом протягом 10 років, і за цей час їм неодноразово приписували романтичні стосунки - що ж між ними було насправді?

15 років про неї було ні слуху ні духу: чому Олександр Педан приховував свою дружину Інну

Олександр Педан вже протягом 21 року вірний лише одній жінці - Інні Педан, яку близько 15 років приховував від публіки та телекамер - чому так сталося?

Що має зробити Винник у Німеччині, щоб повернутися в Україну: продюсер здивував заявою

Популярний український виконавець Олег Винник поставив свою кар'єру на паузу ще 3 роки тому, і не так давно вирішив повернутися. Але все не так просто, і для цього необхідна умова.

“Він клявся до останнього”: екс-дружина Павліка розповіла, як він обвів її навколо пальця

Колишня дружина відомого артиста Віктора Павліка розкрила таємниці їхнього життя. Виявляється, співак не такий безгрішний, яким хоче здаватися.

Як виглядає дочка Ольги Сумської, яка розбила її серце: мама і спадкоємиця не бачаться роками

Українська акторка Ольга Сумська старається не згадувати про старшу дочку в публічному просторі. Що стало причиною такого радикального рішення?

Холостяком майже і не був: яких жінок Олег Скрипка закохував у себе за все життя

Олег Скрипка наразі одружений із Наталією Сидь, яка народила йому четверо дітей, але відомо що до шлюбу з дружиною, співак також мав союз із француженкою - що відомо про особисте життя музиканта?