Дружина Анатолія Анатоліча висловилася про Тіну Кароль: “Спустилася на землю”

Дружина Анатолія Анатоліча, Юла, публічно висловилася про співачку Тіну Кароль. Вона розповіла, чому саме ця зірка й по нині є топовою в Україні.

Топпіарниця, власниця мультикомунікативної агенції YULA Company, дружина відомого шоумена Анатолія Анатоліча та багатодітна мама Юла (Юлія Яцечко) публічно висловила свою думку про популярну співачку Тіну Кароль. Пресі вона заявила, що нині їй дуже подобається Тіна Кароль (той образ, який вона нині має).

За словами Юли, Тіна Кароль плавно спустилася на землю і це дуже класно. Насамперед, саме ця співачка нині незмінно тримає всі топи. При цьому, вона стала досяжною, і зрозумілою, для своїх слухачів і більшості глядачів.

“Це мені так імпонує. Стала дотична до мене. Я її відчуваю”, – пояснила свою позицію щодо Тіни Кароль топпіарниця Юлія Яцечко.

Юла підкреслила, що завдяки всьому вище перерахованому саме тому Тіна Кароль залишається топ зіркою у теперішні не прості часи.

Як відомо, співачка Тіна Кароль свою активну творчу діяльність почала ще в 2003 році. Свій сценічний псевдонім Тіна Кароль взагалі взяла в якості офіційного ім’я та прізвища (замість ПІП, яке було з народження). За свою кар’єру вона випустила декілька успішних альбомів. А в 2008 році вона здобула звання “найкрасивіша жінка України” за версією “VIVA!”. Потім отримала статус “найчарівнішої жінки України” від “Жіночого журналу”.

Нині Тіна Кароль активно гастролює містами України та продовжує безкінечно випускати все нові й нові пісні. Влітку у зірки вийшла спільна робота разом із українським музикантом SHUMEI. Їх спільна пісня “Стерва” здобула шалений успіх, після цього вони вирішили випустити другу спільну роботу, яка отримала назву “Дзвони”. Пісню “Стерва” написала Тіна Кароль, а пісню “Дзвони” написав SHUMEI (він же Олег Шумей).

Тіна Кароль в захваті від співпраці зі співаком SHUMEI
Тіна Кароль в захваті від співпраці зі співаком SHUMEI

За словами самої Тіни Кароль, для неї співати разом із SHUMEI одне задоволення. Насамперед, його голос і тембр вона вважає одним із найкращих в Україні. Про нього співачка говорить три позитивні речі: Олег музичний, професійний та з чудовим вайбом.

Схожі статті

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.

55-річна Надія Матвєєва показала, що робить із кучерями, щоб вони не були як мочалка

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва має розкішну кучеряву шевелюру, з якою не так легко впорається у домашніх умовах, тому зірка звертається до допомоги фахівців.