Тисячі російських блогерів у сльозах: в рф не буде більше Youtube, Instagram та інших популярних соціальних мереж

Черговий день зустрічає у війні наша сильна держава, проте і противник продовжує слабшати, адже нові санкції вже торкнулися і простих людей.

Ми не помічаємо, який сьогодні день тижня, але твердо знаємо, що 17 день Україна героїчно протистоїть загарбнику. Весь світ допомагає нам з усіх сил.

Тисячі російських блогерів у сльозах

Відомо, що популярні бренди вже полишили російський ринок, адже не хочуть підтримувати агресора. Лише за 15 днів, пише “Економічна правда“, з рф пішло близько 300 компаній. Це і популярні готелі, і навіть мережі фаст-фуду. Втратили люди і доступ до маркету застосунків для Android Google Play, перестали працювати пластикові картки.

З 4 березня спостерігаються проблеми у користувачів Youtube. Втім, масла у вогонь підливає сам собі і російський уряд. Попри вже отримані санкції, чиновники вирішили відключити своїм громадянам одну з найпопулярніших соціальних мереж – Instagram.

14 березня яскраві фото щасливого життя будуть недоступні для користувачів з рф. Цікаво, що таке рішення взяв “Роскомнадзор”. Такий термін вказали із розрахунку того, що люди захочуть скачати свої світлини та скопіювати переписки. Блогери, які створили завдяки цій мережі собі шалені статки – просто ошелешені.

Український журналіст Олексій Дурнєв зробив підбірку особливо емоційних росіян, які просто не стримують сліз від того, що більше не буде звичних магазинів та фактично роботи в інтернеті.

А тим часом у телеграмі шириться відео, де росіянки, які вважали Instagram джерелом свого доходу просто б’ються в істериках, адже навіть молодіжний Тік-Ток став для них теж закритим.

Тисячі російських блогерів у сльозах

Схожі статті

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.