“Біженські новини”: знайшовся 70-річний екс-мер Києва Леонід Черновецький, який розповідає про Штати (Відео)

Найколоритніший політик, колишній очільник нашої столиці, Леонід Черновецький, вирішив створити власні новини та розповісти про життя у Штатах.

Наша країна не схожа на жодну іншу. Лише у нас посаду очільника міста може колишній спортсмен, який прийшов на зміну не менш різнобічній у талантах людині. Досі Україна пам’ятає колоритного мера – Леоніда Черновецького.

Згадують його не тільки кияни через співочий талант, який неодноразово демонстрував політик і навіть видавав свої збірки. У 2010 році не було жодного телеканалу, який би не показав сюжет з хітом “Рідна мати моя” від голови столиці.

Та згодом місце у медійному просторі зайняли інші нагальні події та проблеми, а постать Черновецького відійшла на інші далекі плани. Втім, зараз екс-політик активізувався і навіть рекламою просуває власний канал на Ютубі. Випускає Леонід Михайлович “Біженські новини”, де ділиться своїм власним поглядом на життя за океаном.

“Непогано живуть”, – розповідає колишній мер про тих, хто наважився поїхати у Штати.

У коментарях запитується здебільшого молодь про те, як можна потрапити до США і чим там займатися. Особливо цікавить переїзд працівників ІТ-сфери.

Нагадаємо, що Леонід Черновецький став мером столиці у 2006 році. Вже тоді нинішній очільник, Віталий Кличко, був його конкурентом, але перевершити не зміг. За колишнім головою Києва були помічені ідеї книговидання, коли у 2009 році “Як стати мільйонером”, а у 2008 видавав книгу “Сповідь мера”. Цікаво, що сам політик говорив, що на створення свого другого рукопису його надихнув улюблений домашній котик Яша.

Схожі статті

Анастасія Приходько заговорила про позашлюбну дочку від Меладзе і вразила зізнанням: “Тепер живіть із цим”

Відома українська співачка Анастасія Приходько відреагувала на новини від російської преси про позашлюбну дочку Костянтина Меладзе. Яке відношення це має до артистки?

Тіна Кароль показала, як має виглядати справжня “жінка на мільйон”: стерва, на яку хочеться дивитися (ФОТО)

Усі, хто уважно стежить за творчістю Тіни Кароль, знають, що артистка не шкодує грошей на свої сценічні костюми. Лише один плащ для кліпу "Стерва" обійшовся артистці у кругленьку суму.

Ірина Горова розповіла, чи шкодує, що Потап став батьком її сина Андрія: “Гени, звісно, взагалі клас”

У нещодавньому інтерв'ю ексдружина репера Потапа відверто розповіла про взаємини єдиного сина Андрія із батьком. Хлопець зізнався, що повпливало на якість їхніх стосунків.

“У саму десяточку”: Катерина Бужинська відзначила річницю весілля із чоловіком-іноземцем – як це було

Українська співачка Катерина Бужинська у 10 річницю шлюбу з чоловіком-іноземцем оприлюднила фото з їхнього весілля, яке з розмахом пройшло Болгарії 23 квітня 2014 року.

Тимчасовий американець Олександр Еллерт з “Холостячки” заявив, що на ньому тримається економіка США

Ексбойфренд акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт розповів про фінансові труднощі життя в Америці. Як шоумен виїхав за кордон під час повномасштабного вторгнення?