Українки незадоволені послугами краси у Європі: відгуки про європейський манікюр, фарбування, нарощування вій

Українки - це жінки яким важливо мати доглянуті нігті, волосся та обличчя, кожна українська жінка будь-якого віку стежить за своїм зовнішнім виглядом і полюбляє це робити

З моменту російського повномасштабного вторгнення в Україну, багатьом жінкам довелося забути, що таке доглянуті нігті, брови і шкіра. Великий процент жіночої половини населення України з перших днів перетинали Європейські кордони та починали жити з нуля. Звісно, що в перший час нікому не було діла до манікюру, чи ламінування вій, Просто хотілося знайти якомога швидше житло і оформити потрібні документи, аби почувати себе в більш-менш безпеці. Згодом, проблеми трішки зменшились і тоді жінки почали шукати собі нові, наприклад,пошук гарного майстра манікюра та інших жіночих процедур.

манікюр в Україні
манікюр в Україні

Сфера краси в Європі також дуже популярна, але, як виявилось не настільки, як в Україні. Тому,коли українські жінки приходять на манікюр до європейських майстрів, весь процес здається дивним. Наприклад в Іспанії середній час на сеанс манікюру півгодини, уявіть. Коли в Україні за півгодини відбувається лише якісне зняття попереднього гелю або гель-лаку фрезером. Якщо в Іспанії майстер не вкладається в півгодини на одного клієнта, йому постійно кажуть, що він погано працює і мало доходу приносить. Наприклад, у Польщі манікюр коштує від 100 злотих/ В Іспанії  манікюр коштує 20-25$

Але Ми звикли платити за якість, а не просто за процесс. Якість українських послуг краси, відповідає нашим стандартам якості, а от в Європі з цим проблеми. Перша проблема полягає в тому, що коли Європейські майстри опановують сферу краси, вони вчаться робити все одразу, тобто не можна як у нас пройти спеціалізовані курси і бути гарним майстром. Друга проблема в матеріалах, навіть гель-лаки, фарби для волосся не є гарної якості.

Макіяж в салоні України
Макіяж в салоні України

Звідси і проблема незадоволення Європейським сервісом краси. Для місцевих жінок це гарний рівень, а украхнки просто звикли жити за стандартами вище норми.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?