Львів’янка замість святкування свого ювілею в ресторані нагодувала 200 безхатьків

Жінка витратила на обід для бідних 2300 гривень, і нагодувала 200 людей. Вона впевнена, що не зробила нічого особливого.

Львів’янка Анна Костюк на свій 30 день народження не пішла святкувати в ресторан. Натомість молода жінка витратила ці гроші на те, щоб нагодувати 200 безхатьків.

Анна планувала витратити на святкування свого особистого свята 2300 гривень. Але жінка вирішила, що замість походу в ресторан, де вона би пригостила кількох друзів, краще нагодувати тих, хто насправді цього потребує. На свій День народження дівчина не насолоджувалася відпочинком в ресторані, а пішла в супермаркет на закупи.

Жінка звернулася до благодійної організації «Емаус – Оселя» і запропонувала закупити продукти для обіду і допомогти в роздачі їжі. Отримавши список продуктів, жінка сама закупила їх в супермаркеті і привезла в притулок. Крім всього іншого, вона купила 30 кілограмів картоплі і 30 батонів. А волонтери приготували з продуктів гарячий обід і спекли солодку випічку.

Обід для безхатьків
Обід для безхатьків

Обідом на День народження львів’янки нагодували 200 нужденних. Тож щастя і добра Анні на її 30 день народження бажало не кілька друзів, а значно більше людей.

«Є речі, про які не прийнято говорити. Благодійність – одне з таких питаннь. Я завжди була прихильником того, щоб робити добрі справи мовчки. Бо якщо хочеш зробити добро, то навіщо розповідати про це світу??? Але в мене є один залізний аргумент – і це 7 грн 50 коп, КАРЛ, – рівно стільки потрібно, щоб нагодувати обідом одну людину. Робити добро значно легше, ніж ми думаємо», – написала Анна на своїй сторінці в Facebook.

Ця історія показує, що для того, щоб робити добро, насправді, не потрібно багато грошей. Потрібне тільки добре серце і бажання підтримати тих, хто в біді.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".