Дружина Володимира Остапчука розповіла більше про свою 100% вагітність: ведучий чув крики з другого поверху

Відомий ведучий Володимир Остапчук розповів про вагітність своєї дружини Катерини Остапчук. А саме про те, якою була її перша реакція на те, що вона стане мамою, а він батьком.

Український теле-радіоведучий, актор та стендап-комік Володимир Остапчук розповів більше про вагітність своєї третьої офіційної дружини — 24-річної продюсерки та журналістки Катерини Остапчук. Пара одружилася не так давно – у березні 2024 року.

Ведучий опублікував у своїй stories в Instagram фото своєї дружини, коли її животик ще ледь-ледь був помітний. Тобто, на самому початку вагітності. Тоді живіт Катерини Остапчук ще був таким маленьким, що вона просто не розуміла, як туди взагалі поміщається дитина того розміру, якого вона тоді була (маля, мається на увазі, – ред.).

Володимир Остапчук розповів більше про вагітність третьої дружини
Володимир Остапчук розповів більше про вагітність третьої дружини

Коли дитина перший раз штовхнулася, Катерина перші дві хвилини просто сиділа шокована. Потім почала телефонувати своїм подругам і рідним, щоб вони всі теж були в шоковому стані, як вона сама. Одним словом, дружина Остапчука вирішила остаточно всіх шокувати. Про такі подробиці своєї вагітності вона розповіла особисто в своєму Instagram.

90% подруг, які є в Катерини Остапчук, на сьогоднішній день ще не мають своїх дітей. Це і не дивно, адже самій Каті лише 24 роки. А сам Остапчук старший її на 15 років. Володимир Остапчук на відмінну від дружини стане батьком уже втретє. Тому для нього все більше знайоме, свідоме і не таке шокуюче. Він не першопроходець!

Володимир Остапчук розповів більше про вагітність третьої дружини
Володимир Остапчук розповів більше про вагітність третьої дружини

Проходити разом із Катериною її першу вагітність будуть і всі є ще такі ж молоді подруги. Вони допомагатимуть зірці всім, чим тільки зможуть і самі будуть набиратися досвіду материнства.

“Подруги ще не скоро планують мати дітей, тому вони зі мною проходять цю школу. Я вже всіх дістала, мені здається. Але нехай терплять, я не кожного року створюю в собі людину з нуля”, – розповіла більш подробиць про свою вагітність Катерина Остапчук.

Володимир Остапчук розповів більше про вагітність третьої дружини
Володимир Остапчук розповів більше про вагітність третьої дружини

Сам же Остапчук написав, що коли Катерина дізналася про свою вагітність, то закричала від радощів. А він чув ці крики навіть з другого поверху. Імовірніше всього, що навіть подумав, що щось сталося не ладне.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.