Це талісман, який дбайливо оберігають: яке насправді чоловіки мають ставлення до військових жінок в армії

ВІйськові жінки - це вже давно не диво в нинішніх реаліях. Вже більше ніж півроку вони на рівні з чоловіками оберігають Україну на фронті та ризикують власним життям.

Все ще в нашому світі залишаються гендерні стереотипи. Дівчат досі вважають слабкими та недолугими, але насправді відсоток такого відношення вже стає менше. Жінки в Україні зараз відображають стійкість, силу, сміливість та незламність. І немає значення на фронті вона чи ні.

Багато жінок знаходяться на фронті і здається, що воювати – це не жіноча справа, але в українській армії зараз знаходиться 42 тисячі захисниць, і за словами Анни Маляр, заступника міністра оборони, всі вони є добровольцями. Жодна з цих дівчат не пішла на фронт примусово. Звісно, хлопців в армії набагато більше. Тож яке ставлення мають чоловіки до військових жінок, Маша Єфросініна дізналася в інтерв’ю з Анною Маляр.

 

Ж
Жінка – як талісман на війні

Як чоловіки ставляться до жінок військових?

Жінка в українській армії, це рівний воїн, але ж чоловіки розуміють, що жінка – це ніжне створіння. За словами Анни Маляр, найстрашніше для чоловіків в армії, це якщо якась біда стається з дівчатами, поранення, або якась інша неприємність. Чоловіки дуже поважно ставляться до військових жінок, оберігають та намагаються піклуватися.

 “Вона – їхній талісман, який вони оберігають” – ділиться Маляр.

Взагалі, чоловіки іноді ніяковіють, коли, наприклад жінка снайпер або стрілок робить свою роботу на відмінно та намагаються не нагружати їх тяжкими бойовими завданнями. І жодна жінка на фронті не стикалась з дискримінацією чи неповагою до себе, навпаки, дівчата на фронті для чоловіків залишаються такими ж тендітними, як і в реальному житті, тільки з автоматом у руках.

Також Анна Маляр зазначила: “Те, що наші жінки мотивовані, — це правда. Вони навіть показують своїм прикладом чоловікам, як слід служити”.

Інтерв’ю за посиланням:

Схожі статті

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?

Мама трьох дівчаток: Лілія Ребрик вразила яскравими образами – на роботу, свято та на кожен день

Півтора місяці тому телеведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку. За цей час зірка встигла привести себе у форму та вийти на роботу на неповний день.

Хто він – непростий колишній Могилевської: не може її забути, згадує на кожному кроці і зайшов надто далеко

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська не так давно розповіла про нового чоловіка у своєму житті. Завдяки Валентину вона нарешті відчула себе щасливою.

Це був не піар-хід: Руслана Писанка знайшла своє щастя в 47 і стала дружиною молодшого за себе бізнесмена

Руслана Писанка змогла знайти своє кохання в 47 років, незважаючи на невдалі спроби: як телеведуча та акторка познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком?