Новий прорив у свідомості: McDonald’s продаватиме рослинні бургери

Одна з найбільша в світі компаній фаст-фуду повідомила, що з 2021 року запроваджує альтернативну м'ясним продуктам лінійку рослинних бургерів.

З одного боку таке рішення є відповіддю на виклики часу: все більше людей почали вживати здорову їжу, турбота про бокілля і добробу тварин.

З іншого – погляд у майбутнє: Банк Barclays прогнозує, що обсяг ринку альтернатив м’ясних продуктів до 2029 року може скласти 140 млрд доларів.

На разі керівництво компанії демонструє ентузіазм і впевненість у тому, що бургери на рослинній основі, замінники курки та сендвічі для сніданку займуть чільне місце  в харчових і смакових уподобаннях їхніх клієнтів. Вони всіляко рекламують нову продукцію.

Однак від традиційної картоплі фрі, “Біг Мака”, ​​”МакНаггетса” відмовлятися не збираються, оскільки на їх частку припадає 70% продажів на ключових ринках.

McDonald’s вже випробував свої рослинні бургери в Канаді спільно з компанією Beyond Meat – виробником м’яса на рослинній основі.

Маркетологи стверджують, що для McDonald’s такий крок є вимушеним, оскільки конкуренти, такі як Burger King, White Castle та Dunkin’ Brands Group, вже представили бургери на рослинній основі.

Довідково: За підсумками 2010 року займає друге місце за кількістю ресторанів по всьому світі. У 2020 у Топ 10 кращих брендів.

 

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.