Перша леді Олена Зеленська вперше заявила про свої президентські амбіції: “Я хотіла бути президентом”

Перша леді України Олена Зеленська ніколи не хотіла бути дуже публічною, проте, життя підкинуло їй трохи іншу реальність. І тепер Олена представляє Україну в усіх країнах планети та вирішує важливі питання.

З 2019 року чоловік першої леді Володимир Зеленський очолив посаду лідера країни, тому всі важливі питання, які стосуються добробуту та життєдіяльності України. І якщо з самого початку до нього ставились не зі стовідсотковою довірою, то з лютого 2022 року ситуація повністю змінилася. Зараз наш президент є прикладом майже для всіх світових лідерів.

Олена Зеленська

Те ж саме стосується й дружини президента Олени Зеленської. Так, з 2019 року вона є першою леді України, але якщо всі три роки на плечах Олени були більш демократичні та культурні задачі, тепер Олена вирішує багато важливих питань, які коштують Україні репутації. Це справді дуже важливо, адже одне зайве чи недоречне слово, може все зіпсувати. Тому на ній лежить велика задача не зіпсувати думку про себе, про президента та про народ.

І варто сказати, що Зеленську дуже сильно поважають в усьому світі, оскільки вона так правильно себе подає на кожній зустрічі, тому, немає про що хвилюватися. Та звісно, кожна розмова, кожна зустріч, кожні перемовини та інтерв’ю, даються Олені не легко. Зі сторони завжди кожен маленький крок здається не таким важливим, проте, це все дуже ретельна робота.

Олена часто відвідує інтерв’ю, як українські, так і закордонні. Тому, до питань із зірочкою вона вже звикла. Так, на одній з таких розмов, у першої леді запитали про її бажання стати президентом.

“Коли б я хотіла бути президентом, наприклад, мені здається це мене б тішило, це був би ще один крок на моєму шляху. Але позаяк у мене таких амбіцій і планів немає, тому, мені просто приємно, що я завжди представляю Україну” – поділилась думками Зеленська.

Тож, з цієї відповіді Олени можна зрозуміти, що президентом та лідером країни вона б бути точно не хотіла, їй затишно на своїй посаді, та й задач у першої леді вистачає.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?