Зеленська зачарувала Байдена: у мережі не припиняють дивуватися сцені, що сталася на одній з вулиць Києва

Вранці уся Україна стояла на вухах не тільки через День вшанування пам'яті Небесної сотні, але і через візит Джозефа Байдена, який він наніс візиту в Київ.

Ще до того, як новина отримала підтвердження, українці знали, що в Київ наноситься візит Президентом Сполучених Штатів Америки Джозефом Байденом. Політичний лідер обрав цей день не просто так, адже 20 лютого українці вшановують пам’ять Небесної сотні, яка поклала своє життя заради демократичного майбутнього своєї держави.

Олена Зеленська зачарувала Джозефа Байдена

Олена Зеленська зачарувала Джозефа Байдена

Звісно, мережа одразу заповнилася свіжими кадрами зустрічі Володимира Олександровича Зеленського та першої леді України з почесним гостем.

Однак ця зустріч набула особливого шарму завдяки сцені, яка розігралася посеред вулиці. Зеленський разом з дружиною вийшов зустріти Джозефа, потиснув йому руку, після чого президент Америки звернув свою увагу на першу леді, підійшов до неї набагато ближче, ніж до Володимира Олександровича, тихо привітався з нею, і з посмішкою сказав їй щось, від чого Олена Олександрівна приємно зніяковіла.

Цей відеоролик з’явився зокрема на особистій сторінці блогера Андрія Задворного в соціальній мережі Instagram. У коментарях можна помітити, що користувачі мережі були неймовірно зворушені даною сценою і не змогли не зауважити, що Джозеф Байден по особливому ставиться до Олени Зеленської.

До речі, під час діалогу головних героїв нашої статті Володимир Олександрович стояв осторонь, посміхався і намагався налаштувати свій зір через сонце, яке світило йому в очі.

Олена Зеленська зачарувала Джозефа Байдена
Олена Зеленська зачарувала Джозефа Байдена

Нагадуємо, що раніше Олена Зеленська вже неодноразово була гостею у Сполучених Штатах Америки, куди прибувала з важливою місією, адже відстоювала інтереси України перед світовою спільнотою.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.