“Майже ідеальна дитина”: переможниця “МастерШеф-13” Валерія Матрохіна повідомила про поповнення у родині

Коханий Валерії Матрохіної зробив їй пропозицію руки та серця ще півтора року тому. Але досі пара не одружилася. Та це не завадило переможниці "МастерШеф" наважитися на поповнення у родині.

Рішення завести дитину є надзвичайно серйозним. Для цього у пари повинна бути емоційна та фінансова стабільність, комфортне житло та неймовірне бажання! Але сьогодні пари “дитиною” називають не лише власного малюка, але й домашнього улюбленця, якого беруть у родину. Це дуже правильний підхід, оскільки котик чи цуценя — наче малюк, який потребує уваги, ніжності. Іноді він любить бешкетувати та влаштовує хаос. Але навіть за це його варто любити.

Все це усвідомлювала переможниця “МастерШеф” Валерія Матрохіна, коли зі своїм коханим Костянтином Гордієнком вирішила взяти додому собачку. Валерія не уточнила породу малюка, але він дуже схожий на мальтипу — суміш болонки та пуделя. Такий песик навесні цього року з’явився у Ксенії Мішиною. Акторка назвала його Одін. А ось Матрохіна поки не обрала ім’я та запропонувала підписникам дати їй пораду. Звісно ж, ім’я вона хоче пов’язане з їжею.

Переможниця 13 сезону МастерШеф Валерія Матрохіна вперше показала свого сина
Переможниця 13 сезону МастерШеф Валерія Матрохіна вперше показала свого сина

До слова, беручи додому цуценя Валерія думала, що на неї чекає досить складна перша ніч. Проте все виявилося значно краще, ніж про це думала кулінарка. Свою “дитинку” Матрохіна вважає майже ідеальною. Також вона обрала 11 варіантів імен, які їй сподобалися найбільше. Кожне пов’язане з кулінарією — від Сирника та Бісквіта до Трюфеля та Еклера.

Зрештою дівчина зупинилася на 4 варіантах: Кукі (скорочення від англійського слова “печиво”), Міша (на честь зірки Мішлен), Трюфі (від “трюфель”) та Еклєрчік. Останнє є особливо цікавим, оскільки воно містить і назву смачного десерту, і скорочення імені “мами” — Лєра. Але поки що Матрохіна не розповіла шанувальникам, на якому з імен вона зупинилася.

Переможниця МастерШеф-13 Валерія Матрохіна попросила підписників поради з вибором імені песику
Переможниця МастерШеф-13 Валерія Матрохіна попросила підписників поради з вибором імені песику

Схожі статті