Зірка “Світського життя” Катя Осадча досягла бажаного і покинула Україну: де та з ким зараз знаходиться

Зіркова ведуча 1+1 та дружина Юрія Горбунова Катерина Осадча зараз знаходиться за кордоном. Що про це відомо? Яка ціль візиту? Читайте в нашому матеріалі.

Так, на своїй сторінці в Instagram Катя Осадча поділилася новою сторіз. Як виявилося, зірка знаходиться за кордоном, в Афінах. На світлині жінка постала у легенькому весняному образі, а саме в білій блузі та накинула звичайну чорну куртку.

“В Афінах весна”, – зазначила Осадча.

Сторіз Катерини Осадчої

Ціль візиту дуже важлива. Разом з артистами Олександром Пономарьовим, Михайлом Хомою та Юрієм Горбуновим влаштовують благодійний захід на підтримку Україні.

Багато прихильників вважали, що Катерина перебуває за кордоном сама, адже у своєму Instagram з чоловіком Юрієм Горбуновим не з’являється. Проте, судячи з усього, зіркове подружжя в поїздці знаходяться разом.

Нагадаємо, що свій шлюб узаконили у 2017 році. Виховують двох спільних дітей: Івана, якому виповнилося 6 років та Данила, якому рік. Подружжя продовжують жити в Україні та будувати своє подальше майбутнє вдома.

Активно працюють на благо країни, збирають кошти на ЗСУ та всім людям, які залишилися без домівок та потребують допомоги.

Катерина Осадча є автором соціального проєкту, який виходить на 1+1 “Пошук зниклих”. Зараз це дуже актуальне питання. В країні йде війна за свою волю, свободу, незалежність. На жаль, є і багато зниклих безвісти людей. Допомогу надає команда проєкту.

Для всіх доступними  є телеграм канал, інстаграм та сайт. Там ви можете розповісти свою історію та залишити заявку. Працює великий підрозділ волонтерів, які перевіряють списки переміщених людей, всі лікарні тощо.

Схожі статті

Всі сестри при багатствах, а рідний брат залишився ні з чим: скандал у родині Софії Ротару вийшов назовні

Легендарна українська співачка Софія Михайлівна Ротару має трьох прекрасних сестер, які в житті влаштувалися. Однак, у співачки є ще 2 брати, і доля одного з них стривожила пресу.

Аліна Гросу розповіла, як дізналась про зраду коханого чоловіка: “Кожна відпустка його, кожне відрядження”

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вперше розповіла про те, як дізналася про зраду свого нареченого. Як це відбувалося, і як артистка вийшла із ситуації?

59-річний Олег Скрипка виправдав невірність в шлюбі, хоча сам – одружений: “Якщо не кохає, то ходить наліво”

Співак Олег Скрипка вважає, що кожна людина самостійно відповідає за свій вибір. Особистість може робити так, як її підказує серце, навіть якщо це не подобається іншим.

У Злати Огнєвіч є маленька дочка, і вона її навіть не ховає: дуже любить дитину і балує – хто батько?

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч все активніше говорить про створення сімʼї. Однак артистка досі не вийшла заміж, і судить по це гіпотетично.

34-річна Наталка Денисенко пригадала, як Андрій Федінчик покинув заради неї дружину: “Мені соромно”

Наталка Денисенко зізналася, що дуже соромилася своїх почуттів, проте не змогла стриматися та зізналася чоловікові у коханні. Жінка не очікувала взаємності від Андрія Федінчика.

“А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.