Дан Балан розповів про кохану жінку, яку не переплюнула навіть Тіна Кароль: молода, горда та неприступна

Відомий молдавський виконавець Дан Балан неохоче говорить про свої почуття та романтичну сторону власного життя. Однак, про найсильнішу любов все ж таки зізнався.

Не дивлячись на репутацію затятого холостяка та ловеласа Дан Балан наполягає на тому, що дуже трепетно ставиться до шлюбу, а також має досвід глибоких почуттів. Нібито у його випадку йому дуже важко знайти свою жінку, а тому він навіть не намагається побудувати серйозні стосунки, які можуть перетворитися на сімейні.

Як виглядає колишня дружина Дана Балана
Дан Балан розповів про кохану жінку

Дан Балан розповів про кохану жінку

Так, в історії з Тіною Кароль, яка наробила багато шуму в українському шоу-бізнесі Дан так нічого і не зробив, для того, щоб підкорити поп-діву. Після закінчення зйомок зірки не стали спілкуватися, роз’їхалися по своїх домівках і навіть відписалися одне від одного в Instagram.

Як виглядає екс-дружина Дана Балана
Дан Балан розповів про кохану жінку

Але не так давно Дан Балан все ж таки відкрився журналістам і розповів про дівчину, яка була його найпершим коханням і також найсильнішим у його житті.

Свого часу молдавський матчу закохався у свою однокласницю, яка не приймала його залицянь. Але все вийшло на інший рівень, коли молоді люди поїхали відпочивати в Румунію. Саме тоді прозвучали перші зізнання. Юна пара досягла консенсусу та почала зустрічатися. Але даним стосункам не було суджено протривати довго, адже Балан мав рушити з сім’єю до Ізраїлю через роботу батька. Молоді люди попрощалися і більше не зустрічалися. Ім’я красуні Дан не відкривав, тож її особистість досі залишається великою загадкою.

Натомість в історії з Тіною Кароль незабаром після їхньої розлуки стало відомо, що все побачене було лише піаром та продуманим ходом продюсерів. Знаменитості виправдалися перед аудиторією і більше не згадували про пережите публічно.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?