Молода дружина Віктора Павліка зізналася, скільки років перебувала у статусі коханки: “Ще був одружений”

Молода дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Катерина вперше розповіла, як довго зустрічалася з музикантом, поки він був одружений офіційно

Четверта дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Катерина Репяхова завжди підкреслювала, що ніколи не була коханкою музиканта. Втім, аудиторія неоднозначно сприймала цю позицію, адже за розповідями концертної директорки деякі речі просто не збігалися. Можливо, справа в тому, що користувачі мережі по різному сприймають ситуацію.

Молода дружина Віктора Павліка визнала роман з одруженим чоловіком

Катя Репяхова показала тещу Віктора Павліка
Молода дружина Віктора Павліка визнала роман з одруженим чоловіком

Так, нещодавно у Катерини знову поцікавилися, чи була вона з Віктором Франковичем, коли він був одружений. І Катя підтвердила ці дані. Мовляв, чоловіку вдалося розлучитися зі своєю дружиною Ларисою лише через рік після того, як він фактично від неї пішов.

Згідно позиції Катерини, вона не вважає, що була коханкою, так як Віктор Павлік, не дивлячись на штамп у паспорті, зі своєю дружиною у любовних стосунках не перебував. Для хейтерів же це не є аргументом, так як співак все одно був одруженою людиною.

Варто відмітити, що даний предмет блогерка обговорює зі своєю аудиторією вже не один рік. Розлучення Віктора Павліка залишилося далеко позаду, він виховує разом з молодою благовірною спільного сина Михайла, підбирає ім’я для доньки, але тіні з минулого все одно переслідують родину через їхню публічність.

Молода дружина Віктора Павліка визнала роман з одруженим чоловіком

Нагадуємо, позаминулого року Катерина подала до суду на колишню дружину свого чоловіка через численні образливі висловлювання, які вона дозволяла собі на адресу концертної директорки. Суд їй виграти вдалося, ба більше, Созаєву зобов’язали виплатити компенсацію Катерині у розмірі 8 тисяч гривень.

Схожі статті

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.