Повністю щаслива: Лілія Ребрик з ніжними квітами показала себе на публічному заході – букет не від чоловіка?

Талановита акторка театру та кіно, телеведуча Лілія Ребрик з'явилася на важливому публічному заході з гарним букетом квітів. Проте шанувальників зірки цікавить, від кого такий презент.

Так, на своїй сторінці в Instagram Лілія Ребрик поділилася, що взяла участь в одному з благодійних заходів, де була запрошеною гостей та виступала в ролі спікера.

Подія вимагала й відповідного зовнішнього вигляду. Жінка обрала діловий стиль. Одягнула досить ніжний костюм коричневого кольору, який їй дуже личить. Образ доповнила туфлями кремового кольору, які чудовою поєднуються кольором з її гольфом.

На світлинах Лілія щаслива, усміхнена та дійсно успішна леді. Постала з гарним букетом квітів, які неабияк зацікавили підписників.

Ніякого таємного залицяльника, як хтось встиг подумати, у жінки немає. Ба більше, Андрій Дикий теж прийшов на захід, щоб підтримати дружину. Закохані сиділи поруч та дивилися на одне одного таким люблячим та ніжним поглядом.

Найімовірніше, квіти були подаровані організаторами благодійного заходу.

“Благодійність – це інвестиція. Інвестиція в майбутнє України, яку обов’язково відбудують, яка розквітне, яка точно буде щасливою. Дякую Біржовому університету за запрошення виступити на Female freedom forum. Поділилася своїм досвідом благодійності. Побула серед людей, близьких за духом”, – розповіла Лілія Ребрик.

Також телеведуча подякувала організаторам за те, що допомогли благодійному фонду Лілії Ребрик. Зібрані кошти підуть на проєкт “Нескорені” – підтримка жінок, які опинилися у складних життєвих ситуаціях і відповідальні не тільки за себе, а й за своїх дітей чи батьків похилого віку.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.