Дружина Мірзояна Тоня Матвієнко покинула Україну не за власним бажанням: “Прийдеться мешкати за кордоном”

Знаменита українська співачка Тоня Матвієнко вперше розповіла про свої емоції та почуття у зв'язку з розлукою, яку довелося пережити впродовж цього та минулого року.

Минулого року Тоні Матвієнко, як і більшості українських мам, довелося евакуювати своїх дочок за кордон. Звісно, співачка увесь цей час знаходилася з ними. Розлука з чоловіком Арсеном Мірзояном, а також матір’ю Ніною Митрофанівнаою давалася їй дуже важко. Артистка намагалася якомога частіше бувати вдома, а тому привозила меншу дочку на канікули Київ регулярно. Старша Уляна не витримала життя за кордоном і самостійно повернулася до України, взявши на себе відповідальність за своє життя.

Тоня Матвієнко покинула Україну не за власним бажанням

Як виглядає жінка, у якої Тоня Матвієнко відбила Мірзояна
Тоня Матвієнко покинула Україну не за власним бажанням

У зв’язку з весняними канікулами Тоня Матвієнко знову з’явилася в Україні разом зі спадкоємицею. Її приїзд був раптовим та дуже неочікуваним. Ба більше, співачка дала своїм фанатам надію, щоб більше не виїжджатиме.

Зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, у дописі до якої поділилася враженнями та емоціями від всього пережитого. Вкотре Тоня зробила наголос на тому, що дуже важко переносить вимушену розлуку з рідними людьми.

Варто відмітити, що незабаром у Матвієнко буде концерт у Великобританії, тож співачка вже збирається знову вилітати. Тим не менш, імовірніше за все вона повернеться додому.

Нагадуємо, що для Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна це другий шлюб. Обидва мають дітей від попередніх стосунків, з якими прекрасно ладнають. Кохання зірок зародилося на проєкті “Голос країни”, де вони і познайомилася. Після цього Арсен прийняв рішення покинути дружину та переїхав в будинок Ніни Митрофанівни.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.