Їх пов’язує не тільки однакове ім’я: що спільного між Ольгою Сумською та Олею Мартиновською

Досить часто буває так, що між абсолютно чужими людьми є щось дуже схоже, або спільне. Це може стосуватися зовнішності, поведінки, звичок, смаків. І досить часто, люди навіть не підозрюють про це.

На своєму життєвому шляху ми зустрічаємо величезну кількість різних людей, які точно мають на нас певний вплив, оскільки ми не зустрічаємо нікого просто так, навіть тоді, коли люди не затримуються в нашому житті. Не буває навіть простих поглядів, всі контакти мають сенс. А ось коли ви помічаєте щось спільне між людьми – це вже дуже цікава деталь.

Наприклад, кожен у своєму житті чув, що він на когось схожий, або когось нагадує, або поводить себе так, як хтось. Це порівняння асоціативне, адже у кожної людини ваш образ викликає свої враження або образи. Особливо це стосується відомих людей.

В українському шоу-бізнесі багато зірок мають однакове ім’я, зачіски, образи і якісь спільні риси характеру або поведінки. Наприклад, Ольга Сумська та Ольга Мартиновська мають однакове ім’я, вони обидві блондинки та обидві є професіоналами у своїй справі. Але це ще не все, що пов’язує цих жінок.

Річ в тому, що у Мартиновської та Сумської дуже схожий голос та манера спілкування. Навіть оця легка хрипота, вона звучить однаково у жінок. Звісно, тембр трошки різниться, але все ж таки, якщо з заплющеними очима послухати обох жінок, то навіть складно розрізнити де й хто говорить.

Це дуже цікавий та неочікуваний збіг, тому що голос це дуже унікальна риса людини, зазвичай вони не повторюються, адже у кожного все влаштоване по-різному.

І навіть якщо голос схожий, то манера спілкування відрізняється. А от У Сумської та Мартиновської здається все ідентичним. Але, як ми вже встигли помітити, й такі випадки трапляються навіть у дуже тісному колі людей.

Схожі статті

Мурат Налчаджиоглу познайомився з третьою потенційною тещею – з кожним разом жіночки все молодші та молодші

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу із задоволенням проводить час із новою коханою та її ефектною мамою. Здається, вони ровесники?

15-річний син Джеджули і Санти Дімопулос показав свій рівень життя в Дубаї: яхта, вечір, модельні дівчата

Син шоумена Андрія Джеджули та співачки Санти Дімопулос, який нещодавно приїжджав до України, засвітився на яхті у Дубаї на дні народження подружки. Як відреагував тато?

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.

“У мене двоє дітей”: Слава Дьомін здивував зізнанням і показав усім дорослих “дочку” та сина (фото)

Відомий український шоумен Слава Дьомін, який уже давно веде свій особистий Ютуб-канал, де бере відверті інтерв'ю у знаменитостей, уперше зізнався, що має доньку.

Збільшилася вп’ятеро: Ані Лорак вразила своїми новими фото – на початку не впізнав навіть друг Кіркоров

Співачка Ані Лорак показала нові фотографії, на яких її зовсім не впізнати. Лише обличчя залишилося тим самим - все інше збільшилося на кілька розмірів.

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.