Наслідує матір: як зараз виглядає та чим займається 11-річна донька Ані Лорак від турка Софія Налчаджиоглу

Всі діти ростуть, розвиваються та змінюються не тільки ззовні, а й внутрішньо. Донька зрадниці України Ані Лорак Софія теж подорослішала та прагне бути схожою на зіркову маму.

Шлюб Ані Лорак та турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу тривав 10 років. У 2019 році стало відомо про офіційне розлучення подружжя. Причиною розпаду союзу стали зради зі сторони чоловіка, проте саме від цього кохання з’явилася на світ їхня спільна донечка Софія. Зараз дівчинці 11 років.

Софія зі своєю зірковою мамою

Час йде, а тому кожна дитина росте, має свої інтереси та власний приклад до наслідування. Відомо, що Софія дуже змінилася. Дівчинка почала повністю копіювати свою матір не тільки у поведінці, а й у зовнішньому вигляді. Має нову зачіску, освітлила волосся та почала носити об’ємний одяг, який типовий саме для Ані Лорак.

Сторіз Ані Лорак з донькою Софією

Відомо, що Софія захоплюється співом, тому не виключення, що в майбутньому хоче стати зіркою, як її мама. Навіть ноти та манеру голосу старанно повторює за Лорак. Спільні відео з дочкою, Кароліна публікує не часто, адже отримує у свою адресу хейт та невдоволення від українців.

І поки українські матері ховають своїх дітей у бомбосховищах від російської атаки, Ані Лорак продовжує жити та працювати на території рф без гризіння совісті. Свій вибір колишня артистка українського шоу-бізнесу давно зробила. В нашій країні зрадникам точно не місце.

Батько Софія повна протилежність своїй колишній дружині. Відомо, що Мурат Налчаджиоглу та його нова обраниця Лілія Реус проживають в Києві, активно допомагають ЗСУ та українським біженцям. Вірять в нашу перемогу, а турецький бізнесмен вже давно вважає столицю своєю рідною домівкою.

Схожі статті

Без допомоги професійного стиліста: друга колишня Мурата Налчаджиоглу сама зробила собі зачіску і макіяж

Колишній чоловік Ані Лорак – турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу будує нові стосунки з моделлю. А чим у цей час займається його колишня друга дружина – візажистка Лілія Реус?

тало відомо, як насправді діти Павліка ставляться до його четвертої дружини – чесна відповідь Репяхової

Український співак Віктор Павлік одружений вчетверте. Від кожної жінки в артиста народилося по одній дитині. Які стосунки між дітьми артиста та чи спілкуються вони з його молодою амбітною дружиною?

Ракурс підвів: Настю Каменських привітали з першою вагітністю, але насправді це промах стилістів (ФОТО)

Чутки про можливу вагітність співачки Насті Каменських продовжують ширитись мережею. Як виявилось, причиною подібних закидів стали невдало підібрані образи стилістів.

А-ля Мадонна: 54-річна Ірина Білик кардинально змінила стиль – насамперед заворожує її зачіска та взуття

Українська співачка Ірина Білик обожнює експериментувати із образами. Чим цього разу здивувала своїх фанів знаменитість? Як змінилася зірка після макіяжу від модного стиліста?

Закохався з першого погляду і кинув дружину: як Оля Полякова змусила Вадима Буряковського зробити вибір

Відома українська співачка Оля Полякова неодноразово розповідала у своїх інтерв'ю про те, як саме зав'язався її роман з майбутнім чоловіком, і також розповідала про свою роль коханки.