Ольга Полякова не живе у спільних номерах із чоловіком: що сталося між зірковою парою – приголомшила всіх

Знаменита українська співачка Ольга Полякова не дуже часто розповідає про свої стосунки з чоловіком, проте коли вже починає за цю тему, то історію трапляються дуже цікаві.

Ольга Полякова – це популярна в Україні та за кордоном українська співачка, яка кожного дня підкорює серця шанувальників та шанувальниць участю в нових проєктах. Уже понад рік жінка знімає разом із подругою Машею Єфросиніною Ютуб-передачу “Дорослі дівчата”, де дві зірки обговорюють між собою найделікатніші теми. Звісно, не обійшлося й без випуску про стосунки з чоловіками.

Ольга Полякова неодноразово розповідала, що її заможний чоловік став ключовим моментом у її вокальній кар’єрі, адже окрім блискучого таланту, необхідно було мати й значні суми грошей для того, аби таки застрибнути до поїзда зіркового життя. Полякова іноді розповідає про свого чоловіка, наприклад, не так давно вона зізналася, що спершу багатим був він, Вадим, а з часом усі фінансові питання почала вирішувати Ольга, яка набагато більше почала заробляти, що не скажеш про чоловіка.

Ольга Полякова з її чоловіком
Ольга Полякова з її чоловіком

Одним словом, співачка дійсно багато розповідала про свого коханого. І дійсно коханого, адже жінка неодноразово наголошувала, що вона ніколи не піде від Вадима. Усе це тому, що між ними справжні почуття.

Та нещодавно Ольга Полякова приголомшила всіх зізнанням: вона постійно знімає окремі від чоловіка номери в готелях, або ж як крайній варіант – номери, де є дві ванні кімнати.

Жінка пояснила, що все це через те, що вона хочеться особисті моменти лишати особистими. Для неї дуже важливо, хоч вона і стільки років уже у шлюбі, щоб чоловік не знав про якісь природні фізіологічні її нюанси.

Ольга Полякова зізналася, що все це через досвід побачення, коли їй було всього лише п’ятнадцять. Тоді вона не стримала газів перед хлопцем, що дуже на неї вплинуло.

Тепер же жінка приховує всі так би мовити туалетні справи дуже ретельно. Щоб бути впевненою в інтимності всіх моментів, жінка навіть винаймає окремі номери за можливості.

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.