У Віктора Павліка буде донечка? 28-річна Катя Репяхова засвітила округлий животик в обтислій сукенці

28-річна дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова активно веде свій блог в Instagram, де ділиться всіма новинами зі свого життя. Одна світлина неабияк зацікавила шанувальників дівчини.

За свою справжність та щирість вона завоювала любов аудиторії у своєму Instagram-блозі. Катерина ділиться добрим та сімейним контентом, новинами зі свого життя, тому її дуже люблять молоді матусі, звичайні дівчата та прихильники творчості чоловіка Віктора Павліка.

Вона справжня та щира, а цього так не вистачає в нашому суспільстві. Не боїться показувати своїх справжніх емоцій, де є місце і сльозам, і звичайним радостям.

Нещодавно поділилася світлиною, де засвітила свій округлий животик в стислій сукні. Підписники могли б зрадіти новині про другу вагітність, але ні, на жаль, це архівне фото, де вона була при надії синочком Михасем. Він з’явився на світ 15 червня 2021 року.

Катерина Репяхова показала округлий животик

Катерині підписники поставили питання про те, чи збирається дівчина робити груди, де та зазначила, що тільки після другої або третьої дитини. Робимо висновок, що Віктор Павлік та Катерина Репяхова хочуть ще дітей, а це вже приємна новина для прихильників.

Жінка зізнається, що мріє про донечку, тому всі з нетерпінням чекають на приємну звістку від Репяхової.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік
Катерина Репяхова та Віктор Павлік

Нагадаємо, що офіційно чоловіком та дружиною Віктор та Катерина стали у травні 2020 року, але повідомили про свій статус приблизно через два тижні після весілля. Подружжя доводить, що не важливо скільки вам років, не важлива думка інших. Кохайте, будьте коханими, довіряйте та поважайте один одного.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

Як Горбунов відреагував на рішення Осадчої розлучитися? Зірка розповів про своє ставлення до розставання

Знаменита українська пара Юрій Горбунов та Катя Осадча зійшлися у вельми зрілому віці, а тому мають сформоване ставлення до завершення стосунків.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.