В сім’ї герцогів Сассекських криза: поки вагітна Меган Маркл відпочиває наодинці, принц Гаррі налагоджує контакти з Англією

За відсутності Меган, яка відпочиває у Мексиці, принц Гаррі згадав про старого доброго друга у Британії.

Не маючи змоги поїхати з Америки через обмежувальні заходи у зв’язку з коронавірусною епідемією та з мотивів безпеки, принц Сассекський вийшов на відеозв’язок з телебаченням Великобританії, розповіло elle.ru

Це вперше за весь час, відколи він і Меган Маркл офіційно зреклися королівських привілеїв і покинули королівську сім’ю, переїхавши мешкати у Сан-Франциско.

Принц Гаррі з Джеєм Челмерсом
Принц Гаррі з Джеєм Челмерсом

Певно ж, за відсутності коханої дружини, яка поїхала відпочивати наодинці, траснувши дверима, принц надто скучає за домом, сім’єю і друзями. Тому налагоджує контакти хоч як.

На британське телешоу Strictly Come Dancing суботнім вечором потелефонував, щоб підтримати  близького друга Джея Челмерса, з яким дружить ще з часів служби у Британській Армії.

Познайомився принц Гаррі з Джеєм, коли той підірвався  на міні в Афганістані і важко поранений перебував на лікування. Як відомо, герцог Сассекський завжди відкрито заявляв про свою підтримку поранених військовослужбовців. У той час він тісно здружився з Джеєм і пізніше навіть залучив його до участі в перших в історії Іграх непереможних, які Гаррі заснував в 2014 році.

Подружжя герцогів  Сассекських навіть запросило Джея Челмерса на весілля у 2018 році.

А нині принц записав відеозвернення до друга з приводу його участі в танцювальному проекті на Британському телебаченні.

Ти безумовно впливаєш на суспільство зараз, особливо коли носиш ці обтягуючі сині шорти і шкарпетки», – пожартував Гаррі.

Він висловив свою підтримку Чалмерсу, як і чергове захоплення тим, що чоловік робить те, що йому подобається і втілює свої мрії.

«Я щиро тобою пишаюся. Ти кожен раз доводиш, що дійсно можеш робити все, що тобі заманеться, і це приголомшливо», – сказав Гаррі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що будучи вдруге при надії, Меган Маркл поїхала одна відпочивати на курорт у Мексику. І про книгу біографа королівської родини про Меган Маркл, де він аналізує, чому Меган не змогла жити при дворі,  яка так і називається «Meghan Misunderstood» («Меган, яку не зрозуміли»).

 

Схожі статті

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.

“Не помру, не хвилюйтеся”: Дімопулос розповіла, хто її утримує після розлучення з чоловіком-бізнесменом

Днями стало відомо про розлучення відомої української спортсменки та телеведучої Санти Дімопулос та її чоловіка-бізнесмена. У звʼязку з цим публіка зацікавилася доходами зірки.

У “Величному столітті” були непримиренними ворогами: дивовижна правда про стосунки Валіде та Хюррем

Після виходу на екрани турецького серіалу "Величне століття" інтерес глядачів до історії Османської імперії значно зріс, особливо на тлі того, що в проєкті було маса невідповідностей.

“Краще б я його не зустрічала” – Злата Огнєвіч розповіла про розрив з учасником “Холостячки” після проєкту

У нещодавньому інтерв'ю Злата Огнєвіч розповіла, як пережила розрив із Андрієм Задворним після проєкту "Холостячка" та зізналась, які проблеми у стосунках з чоловіками її переслідують і до сьогодні.