В сім’ї герцогів Сассекських криза: поки вагітна Меган Маркл відпочиває наодинці, принц Гаррі налагоджує контакти з Англією

За відсутності Меган, яка відпочиває у Мексиці, принц Гаррі згадав про старого доброго друга у Британії.

Не маючи змоги поїхати з Америки через обмежувальні заходи у зв’язку з коронавірусною епідемією та з мотивів безпеки, принц Сассекський вийшов на відеозв’язок з телебаченням Великобританії, розповіло elle.ru

Це вперше за весь час, відколи він і Меган Маркл офіційно зреклися королівських привілеїв і покинули королівську сім’ю, переїхавши мешкати у Сан-Франциско.

Принц Гаррі з Джеєм Челмерсом
Принц Гаррі з Джеєм Челмерсом

Певно ж, за відсутності коханої дружини, яка поїхала відпочивати наодинці, траснувши дверима, принц надто скучає за домом, сім’єю і друзями. Тому налагоджує контакти хоч як.

На британське телешоу Strictly Come Dancing суботнім вечором потелефонував, щоб підтримати  близького друга Джея Челмерса, з яким дружить ще з часів служби у Британській Армії.

Познайомився принц Гаррі з Джеєм, коли той підірвався  на міні в Афганістані і важко поранений перебував на лікування. Як відомо, герцог Сассекський завжди відкрито заявляв про свою підтримку поранених військовослужбовців. У той час він тісно здружився з Джеєм і пізніше навіть залучив його до участі в перших в історії Іграх непереможних, які Гаррі заснував в 2014 році.

Подружжя герцогів  Сассекських навіть запросило Джея Челмерса на весілля у 2018 році.

А нині принц записав відеозвернення до друга з приводу його участі в танцювальному проекті на Британському телебаченні.

Ти безумовно впливаєш на суспільство зараз, особливо коли носиш ці обтягуючі сині шорти і шкарпетки», – пожартував Гаррі.

Він висловив свою підтримку Чалмерсу, як і чергове захоплення тим, що чоловік робить те, що йому подобається і втілює свої мрії.

«Я щиро тобою пишаюся. Ти кожен раз доводиш, що дійсно можеш робити все, що тобі заманеться, і це приголомшливо», – сказав Гаррі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що будучи вдруге при надії, Меган Маркл поїхала одна відпочивати на курорт у Мексику. І про книгу біографа королівської родини про Меган Маркл, де він аналізує, чому Меган не змогла жити при дворі,  яка так і називається «Meghan Misunderstood» («Меган, яку не зрозуміли»).

 

Схожі статті

Не все так ідеально: 41-річна Катя Осадча показала, як виглядає насправді – коли всі фільтри відключені

Зірка "Світського життя" Катя Осадча після дня народження показала, як виглядає її обличчя поблизу без фільтрів та фотошопу. Не все вдалося сховати за щільним шаром гриму.

Виглядати вдома на всі 200: Злата Огнєвіч показала стильний спортивний костюм для домашнього затишку

Співачка Злата Огнєвіч запропонувала варіант спортивного костюму під туфлі на підборах. Одяг можна носити вдома, а як потрібно вийти в магазин, слід швидко вдягнути взуття.

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.

Модна парочка: схудла на 10 кілограмів Матвієнко у топовому костюмі засвітилася з Мірзояном у Вашингтоні

Українські артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вийшли на зв'язок з-за кордону. Парочка з'явилася в дуже стильному вбранні на тлі Капітолія у Вашингтоні.

43-річний Потап шукає Рай для Землі: репер дізнався, де саме можна знайти таке місце і це не про Каменських

Репер Потап випустив нову пісню разом із співачкою Katarina. Поки що можна почути лише частину цього треку, але українцям ця пісня вже неабияк полюбилася.

Юлія Саніна показала, як можна класно виглядати в перламутровій сукні: цей образ підійде кожній жінці

У образи співачки Юлії Саніної, без перебільшення, закохуються її прихильники. Саме так вони говорять про нову перламутрову сукню зірки в якій вона була під час концерту.