Готові до Нового року і Різдва: Юрій Горбунов і Лілія Ребрик показали, яким буде потяг УЗ у 31 грудня

"Пані та панове": відомий Юрій Горбунов, чарівна Лілія Ребрик, а ще Станіслав Боклан та Катя Кузнецова. Всі вони вирушили у новорічну ніч засніженим потягом УЗ вже восени.

Одразу троє найвідоміших зірок українського шоу-бізнесу показали і розповіли про те, що нині вже відбуваються зйомки новорічної комедії “Потяг у 31 грудня”. Уже навіть відомо, що головними героями будуть відомий шоумен і ведучий шоу “Танці з зірками” Юрій Горбунов та акторка і телеведуча Лілія Ребрик. Вони гратимуть провідників новорічного потягу, а тому імовірнішого всього, будуть в кадрі протягом всієї комедії. На їх шляху зустрічатимуться герої, які курсуватимуть цим потягом у потрібне їм місце. Однією з них буде українська актриса театру та кіно Катерина Кузнецова.

Юрій Горбунов, Лілія Ребрик і Катя Кузнецова вже вирушили у новорічну ніч УЗ
Юрій Горбунов, Лілія Ребрик і Катя Кузнецова вже вирушили у новорічну ніч УЗ 

За словами шоумена Юрія Горбунова, цього року під час новорічних свят буде презентовано зворушливу святкову комедію “Потяг у 31 грудня”. Він підкреслив, що знімати щось про Новий рік майже влітку, це ще той виклик. Але все таки брати участь в зйомках і “зніматися” його надихають команда творців і акторський каст. Авторами даного сценарію стали одразу три людини: Ярослав Стень, Богдан Гациляк і Кирило Тимченко. Режисером цієї новорічної стрічки є Олег Борщевський. Постановкою всього цього процесу займався Юрій Король. А виконавчим продюсером є Катерина Швець.

“І велика дружня команда! Наш потяг відправляється”, – говорить Юрій Горбунов.

Юрій Горбунов, Лілія Ребрик і Катя Кузнецова вже вирушили у новорічну ніч УЗ
Юрій Горбунов, Лілія Ребрик і Катя Кузнецова вже вирушили у новорічну ніч УЗ

Найсолодше в цьому всьому почути топову фразу від Юрія Горбунова: “Пані та панове! Маємо честь повідомити!”. Пост зірки одразу ж зібрав безліч коментарів і лайків. Багато хто уже навіть “запалився” новорічним настроєм і подумав про майбутні свята. Хоча на дворі ще тільки початок вересня! Першою пост шоумена прокоментувала його дружина, відома телеведуча програм “Світське життя” та “Голос країни” Катя Осадча. Вона написала, що вже чекає на прем’єру цієї стрічки. Підтримала її і співачка Ольга Цибульська. Глядачі зможуть оцінити якість цієї кінороботи лише через чотири місяці.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?